Technologia wędzenia żywnościwysyłka: niedostępny
ISBN:
9788309010906
EAN:
9788309010906
oprawa:
Miękka
format:
15.0x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
427
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
26% rabatu
46,66 zł
Cena detaliczna:
63,15 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,53 zł
Opis produktu
Książka stanowi kompendium wiedzy o technologii wędzenia żywności. Omówiono w niej technologię wędzenia najważniejszych grup produktów żywnościowych, sposoby otrzymywania dymu wędzarniczego i preparatów wędzarniczych, a także wpływ wędzenia na wartość odżywczą i zdrowotną żywności. Oprócz zagadnień teoretycznych podano w niej wskazówki dotyczące poszczególnych operacji i zabiegów występujących w procesie wędzenia. Przyjęcie formy podręcznikowej, z elementami monografii sprawia, że książka jest użytecznym materiałem dla studentów, magistrantów i doktorantów technologii żywności i żywienia człowieka, jak również dla pracowników inżynieryjno-technicznych przemysłu spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla studentów kierunków pokrewnych, takich jak towaroznawstwo i dietetyka, słuchaczy studiów podyplomowych z zakresu nauk o żywności i żywienia oraz dla uczniów techników przemysłu spożywczego.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|