Technologia żywności cz.4 Dłużewski WSiP
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8302079788
EAN:
9788302079788
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
18x26 cm
liczba stron:
352
rok wydania:
2008
(0) Sprawdź recenzje
9% rabatu
36,87 zł
Cena detaliczna:
40,70 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,87 zł
Opis produktu
autorzy: Mieczysław Dłużewski, Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora, Karol Krajewski, Włodzimierz Kamiński, Anna Dłużewska, Leonard Jankiewicz, Andrzej Jarczyk, Mirosław SłowińskiPodręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy IV technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny- podstawy przetwórstwa żywności.Zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego oraz produkcji koncentratów spożywczych. Ponadto podano w nim informacje na temat organizacji i kontroli procesu technologicznego, omówiono także kalkulację kosztów produkcji i obliczanie cen zbytu w zakładach przetwórstwa spożywczego.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|