Toksykologia żywności bez tajemnic
Autor:
Stefan Ball
Wydawca:
Medyk
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-87340-55-1
EAN:
9788387340551
oprawa:
Miękka
format:
14,5x20,5 cm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
34% rabatu
15,73 zł
Cena detaliczna:
24,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,68 zł
Opis produktu
Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|