Okładka książki Toksykologia żywności bez tajemnic

Toksykologia żywności bez tajemnic

Autor: Stefan Ball
Wydawca: Medyk
wysyłka: 48h - 72h
ISBN: 978-83-87340-55-1
EAN: 9788387340551
oprawa: Miękka
format: 14,5x20,5 cm
język: polski
liczba stron: 144
rok wydania: 2017
(0) Sprawdź recenzje
34% rabatu
15,73 zł
Cena detaliczna: 
24,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,73

Opis produktu

Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj