Tradycyjna Kuchnia Polska DKT
Autor:
Kozłowska-Rajewicz Agnieszka
Wydawca:
AA
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788376280127
EAN:
9788376280127
oprawa:
oprawa twarda
format:
17,5x24,5 cm
liczba stron:
256
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
29% rabatu
84,06 zł
Cena detaliczna:
119,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 84,06 zł
Opis produktu
Z rozległej spuścizny Lucyny Ćwierczakiewiczowej, która zrewolucjonizowała przyzwyczajenia kulinarne rodaków w XIX wieku, autorka niniejszego opracowania wybrała najciekawsze i stosunkowo proste do wykonania w dzisiejszych warunkach zestawy obiadowe, a także dania na szczególne okazje - święta Bożego Narodzenia, Nowy Rok i Wielkanoc. Kolejne rozdziały poświęciła wypiekom, przetworom i trunkom domowym. Książka przypomina Czytelnikom tradycyjne polskie dania i pozwala wzbogacić ich własny repertuar kulinarny o potrawy mało znane. ,,Przełożenie"" dawnych receptur na język współczesny, a także dostosowanie jednostek miar i wag do dzisiejszych realiów czyni z tej książki praktyczny i uniwersalny poradnik kulinarny.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|