|   W piekarni Pięciu Przemian
                            Autor:
                            
                                        Anna Czelej
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Illuminatio
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
978-83-65170-02-6                            
                         
                            EAN:
                            
9788365170026                            
                         
                            oprawa:
                            
miękka ze skrzydełkami                            
                         
                            podtytuł:
                            
Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski                            
                         
                            format:
                            
205x140x15mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
192                            
                         
                            rok wydania:
                            
2015                            
                         (0) Sprawdź recenzje 43% rabatu19,75 zł Cena detaliczna:  34,90 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,75 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwaChleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe… oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo. Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe. Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo. Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian! x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |