Okładka książki Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy

Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy

Wydawca: Multico
wysyłka: 3 - 5 dni
ISBN: 978-83-7073-766-5
EAN: 9788370737665
oprawa: twarda
format: 215x153x14mm
język: polski
liczba stron: 136
rok wydania: 2023
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
19,62 zł
Cena detaliczna: 
35,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,25

Opis produktu

Untitled document Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. ♦Jakie mięso wybrać na domowe wyroby♦Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę♦Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe♦60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj