Wegańska kuchnia chińska
Autor:
Liu Yang
Wydawca:
Czarna Owca
wysyłka: 3 - 5 dni
ISBN:
9788383820057
EAN:
9788383820057
oprawa:
Twarda
format:
19.0x25.0cm
język:
polski
liczba stron:
224
rok wydania:
2024
(0) Sprawdź recenzje
39% rabatu
54,77 zł
Cena detaliczna:
89,99 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,33 zł
Opis produktuŁatwe do przygotowania, pyszne i w 100% roślinne chińskie przepisy na sosy, pierożki, makarony, desery i wiele innych dań. Książka oferuje różnorodne przepisy inspirowane dzieciństwem Yang Liu oraz bogatą historią kuchni roślinnej w Chinach. Znajdziesz w niej wegańskie wersje klasycznych dań, takich jak Kung pao z boczniakami mikołajkowymi, makaron zha jiang czy herbata mleczna z Hongkongu. Każdy przepis zawiera praktyczne wskazówki, które pomogą ci opanować tradycyjne techniki gotowania, zgłębić różnorodny świat tofu oraz odpowiednio sezonować wok. Wegańska kuchnia chińska to wspaniała refleksja na temat związku jedzenia z pamięcią, miejscem, rodziną oraz jego wpływu na kulturę. Autorki książki Yang Liu i Katharina Pinczolits stworzyły popularnego bloga kulinarnego @littlericenodle. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|