Wypieki dla diabetyków
Autor:
Macho Britta
Schlag Tina
Wydawca:
RM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7243-923-9
EAN:
9788372439239
oprawa:
miękka
format:
222x238
liczba stron:
96
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
29% rabatu
24,66 zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,59 zł
Opis produktu
Czy chorzy na cukrzyce nie mogą jeść słodyczy? Nic bardziej mylnego. Obowiązuje ich ta sama zasada co ludzi zdrowych: wszystko można jeść, ale z umiarem. Jednak na całym świecie chorzy na cukrzycę zadręczają się wyrzutami sumienia po zjedzeniu kawałka ciasta czy tortu. Z pomocą śpieszą im dwie dyplomowane dietetyczki, Britta Macho i Tina Schlag, autorki nowej książki kucharskiej dla diabetyków. Do ciasta z pełnoziarnistej mąki, tłuszczów roślinnych i owoców dodają one odrobinę cukru, tworząc w ten sposób wspaniałe nowe przepisy lub wariacje tradycyjnych. Muffiny, strudle, ciasta drożdżowe, kruche i biszkoptowe przypadną do gustu całej rodzinie. Z myślą o cukrzykach typu 1. przy każdym przepisie podano też wartość ciasta w przeliczeniu na wymienniki węglowodanowe.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|