Wyposażenie techniczne zakładów gastr...WSiP
Autor:
Witold Jastrzębski
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8302071201
EAN:
9788302071201
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
technikum
format:
21x30 cm
język:
polski
liczba stron:
280
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
17% rabatu
36,50 zł
Cena detaliczna:
44,20 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,50 zł
Opis produktu
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|