|   Zatrzymać lato
                            Autor:
                            
                                        Chiara Scudelotti
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Rafael Dom Wydawniczy
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
9788375698886                            
                         
                            EAN:
                            
9788375698886                            
                         
                            oprawa:
                            
oprawa: twarda                            
                         
                            podtytuł:
                            
500 przepisów na domowe przetwory z warzyw, chutneye, marmolady, konfitury, owoce w alkoholu oraz nalewki                            
                         
                            format:
                            
16,5x23,5 cm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
384                            
                         
                            rok wydania:
                            
2020                            
                         (0) Sprawdź recenzje 38% rabatu37,02 zł Cena detaliczna:  59,90 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,02 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Letnie słońce wypełnia owoce i warzywa smakiem, kolorem i aromatem. Jesienią chcielibyśmy zatrzymać to wspomnienie w słoikach w postaci przetworów, nalewek, soków, by móc rozkoszować się smakiem lata przez cały rok.
Koneserom kuchni, smakoszom, gospodyniom i wszystkim, dla których jedzenie to przyjemność, podpowiemy:
Kiedy przypada sezon na robienie sałatki warzywnej w occie?
Jaka papryka najlepiej nadaje się do przetworów?
Co to jest chutney i jak go przygotować?
Co można zrobić z kwiatów czarnego bzu?
Pomidory w sosie, przecier pomidorowy czy pomidory konserwowane w całości i bez skórki?
Grzyby w oliwie czy suszone?
Jaki jest najlepszy przepis na marmoladę poziomkową?
Jakie czereśnie konserwuje się w alkoholu?
Jak przygotować suszone pomidory?
Kiedy zbierać jeżyny, zanim będą pełne nasion?
A fasolkę szparagową, cukinię?
A morele, pigwy czy cytryny?
             x     
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |