Okładka książki A jak nie mięso, to co?

A jak nie mięso, to co?

Wydawca: Pascal
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-8103-561-3
EAN: 9788381035613
oprawa: miękka ze skrzydełkami
podtytuł: 120 przepisów z roślinnymi zamiennikami mięsa
format: 210x162mm
język: polski
liczba stron: 320
rok wydania: 2021
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
44% rabatu
25,21 zł
Cena detaliczna: 
44,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,12

Opis produktu

Smak mięsnych dań bez użycia mięsa? To możliwe! Chcesz jeść mniej mięsa, ale nie chcesz rezygnować z ulubionych dań? Wątpisz, czy kuchnia roślinna może być urozmaicona, a potrawy sycące? Nie umiesz zrobić nic smacznego z tofu czy ciecierzycy? Nie wiesz, na co zwrócić uwagę przy komponowaniu posiłków? To książka dla ciebie! "Proste przepisy ułatwiające zmianę codziennych nawyków żywieniowych. Dzięki tym potrawom nawet nie zauważysz, gdy przestaniesz być mięsożercą. Autorka czerpie inspiracje z najlepszych kuchni świata, tu nie ma mowy o kulinarnej nudzie!" Ewa Wagner, Magazyn "Kuchnia" W środku znajdziesz 120 potraw: 41 przystawek, w tym pasztety, pasty do chleba i domowe chipsy 22 zupy, w tym azjatyckie buliony, zupy krem, krupnik i grochówka 50 dań głównych, w tym kotlety, gulasze, potrawki i makarony 7 deserów, w tym ciastka i batony W 100% bez mięsa, w 100% bez laktozy i w 60% bez glutenu! Proste instrukcje, przydatne porady i ciekawostki wprowadzą cię w świat roślinnej kuchni, w którym zechcesz pozostać na dłużej!
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj