Okładka książki Elementy preparatyki organicznej...
W elementach preparatyki organicznej i heteroorganicznej w sposób usystematyzowany zebrano procedury syntezy preparatywnej użytecznych serii połączeń, stanowiących surowce do dalszych przekształceń. Oprócz doskonale znanych chemikom organik
25% rabatu
28,50
37,80 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia organiczna z Tutorem dla maturzystów - kandydatów na studia medyczne Zadania zaawansowane
Chemia organiczna z Tutorem dla maturzystów - kandydatów na studia medyczne. Zadania zaawansowane - autorstwa dra Zdzisława Głowackiego jest drugą częścią zbioru zadań obejmującego swoim zakresem prawie wszystkie zagadnienia, z jakimi może
31% rabatu
26,09
38,00 zł
niedostępny
Opakowanie Laboratorium chemii organicznej
W podręczniku zawarto cenny zbiór zasad obowiązujących w laboratorium chemii organicznej, dotyczących opanowania techniki laboratoryjnej, prowadzenia podstawowych operacji jednostkowych i ich zastosowania w wielu metodach rozdzielenia, a ta
22% rabatu
53,93
69,00 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia organiczna Tom 3
Chemia organiczna Tom 3
Autor: McMurry John
wysyłka: niedostępny
III część 5-tomowego znakomitego podręcznika akademickiego chemii organicznej, znanego i polecanego na polskich uczelniach! Książkę cechuje: przystępny, systematyczny wykład chemii organicznej; nowatorski sposób wyjaśniania mechanizmów r
27% rabatu
71,92
99,00 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia organiczna Tom 2
Chemia organiczna Tom 2
Autor: McMurry John
wysyłka: niedostępny
II część 5-tomowego znakomitego podręcznika akademickiego chemii organicznej, znanego i polecanego na polskich uczelniach! Książkę cechuje: przystępny, systematyczny wykład chemii organicznej; nowatorski sposób wyjaśniania mechanizmów reakc
29% rabatu
70,03
99,00 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia organiczna Tom 1
Chemia organiczna Tom 1
Autor: McMurry John
wysyłka: niedostępny
Pierwsza część 5-tomowego znakomitego podręcznika akademickiego chemii organicznej, znanego i polecanego na polskich uczelniach! Książkę cechuje: przystępny, systematyczny wykład chemii organicznej; nowatorski sposób wyjaśniania mechaniz
22% rabatu
77,27
99,00 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia Związki organiczne Podręcznik Zakres rozszerzony
Związki organiczne to jeden z trzech modułów podręcznika do nauczania chemii w zakresie rozszerzonym dla uczniów liceów i techników. Pozostałe dwa moduły to Fundamenty oraz Pierwiastki i związki nieorganiczne autorstwa Krzysztofa M. Pazdro.
18% rabatu
20,98
25,50 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia organiczna w zadaniach
Chemia organiczna w zadaniach
Wydawca: Tutor
wysyłka: niedostępny
"Chemia organiczna w zadaniach. Konkursy chemiczne w gimnazjum" - jest książką obejmującą swoim zakresem prawie wszystkie zagadnienia, z jakimi może się spotkać uczeń w trakcie nauki chemii organicznej. Zebrane w niej zadania zostały przygo
37% rabatu
18,21
29,00 zł
niedostępny
Opakowanie Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościow
6% rabatu
24,35
26,00 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia żywności Tom 2
Chemia żywności Tom 2
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
W tomie 2 omówiono: - składniki wpływające na reologiczne cechy żywności; - rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy; - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego; - alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki
21% rabatu
55,06
70,00 zł
niedostępny
Okładka książki Skrobia i jej pochodne
Jeśli samo tylko otrzymywanie i przetwórstwo skrobi dostarcza ponad 500 produktów, to każdy, kto interesuje się problemami nauk przyrodniczych, rozpozna w tym względzie ogromną szansę dla ludzkości. Aby szansę tę wykorzystać w pełni lub prz
9% rabatu
42,87
47,30 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia żywności Tom 1
W tomie 1 omówiono: - zakres i rolę chemii żywności - budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych - funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produk
21% rabatu
58,99
75,00 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia organiczna Krótki kurs
Jest to podręcznik chemii organicznej przeznaczony dla studentów wszystkich kierunków studiów biologicznych, tzn. medycyny, farmacji, biologii, rolnictwa itp. Omawiane zagadnienia są podawane w formie wykładu i nawiązują do praktycznych asp
16% rabatu
166,46
199,00 zł
niedostępny
Opakowanie Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
26% rabatu
34,14
46,20 zł
niedostępny
Okładka książki Pracownia praktycznej chemii organicznej dla studentów biologii
Niniejszy skrypt został opracowany jako pomoc w realizacji ćwiczeń laboratoryjnych z przedmiotu "Chemia organiczna" dla studentów kierunków: biologia, mikrobiologia, biotechnologia oraz ochrona środowiska.
26% rabatu
14,71
19,90 zł
niedostępny
Opakowanie Chemia żywności tom 3
Chemia żywności tom 3
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
25% rabatu
35,43
47,00 zł
niedostępny
Opakowanie Chemia żywności tom 1
Chemia żywności tom 1
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywn
25% rabatu
34,69
46,00 zł
niedostępny
Okładka książki Laboratorium chemii organicznej
Niniejsze opracowanie jest dostosowane do programu nauczania podstaw chemii organicznej na wydziałach chemicznych, biochemicznych, biotechnologicznych, farmaceutycznych studiów inżynierskich i licencjackich oraz przeznaczone jest dla studen
21% rabatu
49,93
63,00 zł
niedostępny
Opakowanie Chemia żywności tom 2
Chemia żywności tom 2
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłę
25% rabatu
36,95
49,00 zł
niedostępny
Okładka książki Ćwiczenia laboratoryjne z identyfikacji związków organicznych
Identyfikacja nieznanych związków organicznych należy do podstawowych czynności nie tylko chemików-organików, ale również osób na co dzień niezwiązanych z chemią. Na przykład odróżnienie soli kuchennej od cukru lub sody jest prostym procese
25% rabatu
23,76
31,50 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
5
8
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj