Ciastkarstwo. Technologia dla ZSZ Dojutrek WSIP
Autor:
Czesław Dojutrek
Andrzej Pietrzyk
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302078460
EAN:
9788302078460
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
17x24 cm
liczba stron:
424
rok wydania:
2007
(0) Sprawdź recenzje
17% rabatu
31,85 zł
Cena detaliczna:
38,40 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,85 zł
Opis produktu
Publikacja jest przeznaczona dla uczniów klas I-III szkół zasadniczych, zawód: ciastkarz, Podano w niej zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby przeprowadzania operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu różnego rodzaju półproduktów, tj. ciast, kremów, mas oraz gotowych wyrobów ciastkarskich
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|