Okładka książki Ciastkarstwo. Technologia dla ZSZ  Dojutrek WSIP

Ciastkarstwo. Technologia dla ZSZ Dojutrek WSIP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302078460
EAN: 9788302078460
oprawa: oprawa broszurowa
format: 17x24 cm
liczba stron: 424
rok wydania: 2007
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
17% rabatu
31,85 zł
Cena detaliczna: 
38,40 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,85

Opis produktu

Publikacja jest przeznaczona dla uczniów klas I-III szkół zasadniczych, zawód: ciastkarz, Podano w niej zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby przeprowadzania operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu różnego rodzaju półproduktów, tj. ciast, kremów, mas oraz gotowych wyrobów ciastkarskich
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj