Dieta bez mleka i glutenu
                            Autor:
                            
                                        Barbara Kuligowska-Dudek
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Poligraf
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
978-83-7856-198-9                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788378561989                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                        
                            format:
                            
205x145x14mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
264                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2020                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            45% rabatu 
                19,35 zł
                    Cena detaliczna:  
                        35,00 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,35 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Trądzik, trudna do leczenia nadwaga, bóle głowy, ciągłe katary i zapalenia zatok, reumatyzm, problemy skórne, astma, zespół przewlekłego zmęczenia. Jeżeli niepokoją cię którekolwiek z tych objawów, to warto rozważyć wpływ pokarmów na ich powstawanie. Może okazać się, że twój układ odpornościowy traktuje jako wroga niektóre składniki pokarmowe, doprowadzając w ten sposób do reakcji alergicznych różnego typu. W szczególności wiele osób uzyskuje dodatni wynik w testach alergicznych na mleko, jaja i gluten (lub pszenicę). W książce znajdziesz między innymi informacje: - Jakich produktów unikać na diecie bez mleka i glutenu. - Dlaczego bakterie jelitowe są bardzo ważne dla naszego zdrowia. - Skąd czerpać wapń, jeżeli źle tolerujemy mleko. - Co jeść, żeby długo zachować młodość, witalność i dobre samopoczucie. A oprócz tego przepisy na dania bez mleka i glutenu. Mgr Barbara Kuligowska-Dudek - absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, doradca żywieniowy, ekspert leczenia dietą. Autorka książek oraz artykułów prasowych. Uważa, że profilaktyka oparta na odpowiedniej diecie oraz sposobie życia jest podstawą zapobiegania wielu chorobom i utrzymania zdrowia.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |