![]() Dobra kuchnia. Domowy wypiek chleba TW Dragon
Autor:
Andrzej Fiedoruk
Wydawca:
Dragon
wysyłka: 48h
ISBN:
97883-62976-16-4
EAN:
9788362976164
oprawa:
twarda
format:
245x170x15mm
język:
polski
Seria:
DOBRA KUCHNIA
liczba stron:
112
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
19,45 zł
Cena detaliczna:
34,95 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,90 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Nie sposób stwierdzić, kto i kiedy upiekł pierwszy chleb. Wiadomo, że rzemiosło piekarskie doskonale opanowali starożytni Egipcjanie. Od tej pory chleb jest składnikiem naszych posiłków każdego dnia. Wzrost popularności domowego wypieku chleba jest związany z pojawieniem się specjalnych, łatwo dostępnych urządzeń. Mimo to wielu amatorów świadomie nie korzysta z tego rodzaju ułatwień. Trudno bowiem o większą satysfakcję, kiedy na stole pojawia się cudownie pachnący, własnoręcznie zagnieciony i upieczony bochenek. Zgromadzone w książce wiadomości pomogą zaznajomić się z zasadami i recepturami wypieku różnych rodzajów pieczywa. A dla cierpliwych i pilnych Czytelników najlepszą nagrodą będzie cudowny zapach świeżego chleba.
x
![]() ![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|