nowość
Domowo zdrowo. Zdrowe jedzenie nie musi być ani...
Autor:
Sylwia Zając
Wydawca:
Pascal
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-8317-406-8
EAN:
9788383174068
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
format:
210x162mm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
39,24 zł
Cena detaliczna:
69,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,09 zł
Opis produktu
Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne? Ważne są przede wszystkim produkty – świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa. Gotuj prosto, szybko i pysznie! Delikatne naleśniki z jajkiem poche i szparagami, indyk w sosie koperkowym, wiosenna sałatka z pomidorami i ciecierzycą, grillowane steki z kalafiora, kremowe curry z kurczakiem i fasolą edamame, cukinie nadziewane kaszą gryczaną, kokosowy pudding z tapioki, czekoladowa kostka z wiśniami… i wiele innych smacznych, łatwych w przygotowaniu przepisów!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|