Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiP
Autor:
Ryszard Jargoń
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8302078446
EAN:
9788302078446
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
14x20 cm
język:
polski
liczba stron:
260
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
18% rabatu
40,03 zł
Cena detaliczna:
48,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,03 zł
Opis produktu
W części 1 książki podano wiadomości na temat rodzajów zakładów gastronomicznych, omówiono czynności pracowników w części handlowej zakładu i różne systemy obsługi. Omówiono także sposoby przygotowywania sali konsumenckiej do obsługi i czynności porządkowe. Wyjaśniono rodzaje i rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym, technikę noszenia tac i ogólne zasady serwowania dań w systemie a la carte, przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|