Okładka książki Obsługa konsumenta cz. 2 ZSZ Jargoń  WSiP

Obsługa konsumenta cz. 2 ZSZ Jargoń WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8302078453
EAN: 9788302078453
oprawa: oprawa broszurowa
format: 14x20 cm
język: polski
liczba stron: 198
rok wydania: 2000
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
15% rabatu
35,39 zł
Cena detaliczna: 
41,80 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,39

Opis produktu

W części 2 książki podano wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono technikę podawania napojów bezalkoholowych gorących i zimnych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, rolę cocktail-baru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj