Obsługa konsumenta cz. 2 ZSZ Jargoń WSiP
Autor:
Ryszard Jargoń
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8302078453
EAN:
9788302078453
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
14x20 cm
język:
polski
liczba stron:
198
rok wydania:
2000
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
35,39 zł
Cena detaliczna:
41,80 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,39 zł
Opis produktu
W części 2 książki podano wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono technikę podawania napojów bezalkoholowych gorących i zimnych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, rolę cocktail-baru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|