Pewny Start Aktywni zawodowo ABC pracy w kuchni Materiał edukacyjny
Autor:
Joanna Hryń
Krystyna Rapiej
Wydawca:
Wydawnictwo Szkolne PWN
wysyłka: 48h
ISBN:
9788326233128
EAN:
9788326233128
oprawa:
Miękka
format:
20.5x28.5cm
język:
polski
Seria:
PEWNY START
liczba stron:
140
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
4% rabatu
55,41 zł
Cena detaliczna:
58,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,48 zł
Opis produktu
Seria publikacji dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, szczególnie dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Zawarto tu informacje na temat produktów spożywczych, składników odżywczych i ich znaczenia dla człowieka, a także związane z obróbką wstępną i cieplną warzyw, owoców, mięsa, drobiu i ryb.
Tematyka: warzywa i owoce, mleko i produkty mleczne, jaja, mąka i kasza, mięso, drób i ryby, tłuszcze, czynności kulinarne krok po kroku. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|