Savoir-vivre przy stole czyli jak nie najeść... RM
Autor:
Witt Ute
Wydawca:
RM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788372437235
EAN:
9788372437235
oprawa:
Miękka
format:
16.5x21.0cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
39% rabatu
18,30 zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,30 zł
Opis produktu
Po czym można rozpoznać, czy skorupiak na talerzu to homar czy langusta? W jaki sposób należy jeść chleb serwowany przed posiłkiem? Do czego służą poszczególne sztućce? Co zrobić z serwetką, kiedy wstajemy od stołu? Możecie być pewni, że nikt nie wyprosi nas z eleganckiej restauracji, gdy pomylimy sztućce w trakcie wielodaniowej kolacji,. Jednak savoir-vivre przy stole daje poczucie pewności siebie i powoduje, że bezstresowo delektujemy się specjalnościami kuchni. Dzięki tej książce poznasz podstawowe zasady zachowania się przy stole, których stosowanie obowiązuje zarówno na przyjęciach służbowych jak i prywatnych. Dowiesz się z niej, jak zdjąć skórkę z ryby lub wyciągnąć krewetkę z pancerza, kto reguluje rachunek i kiedy można sięgnąć po sztućce ułożone na górze nakrycia.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|