zapowiedź
![]() Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów..
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Jedność
wysyłka: po 10.11.2025
ISBN:
9788383533025
EAN:
9788383533025
oprawa:
Twarda
podtytuł:
90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®
format:
23.0x28.0cm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
46% rabatu
70,03 zł
Cena detaliczna:
129,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 75,85 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty.... Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu? Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych! ·Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji. ·Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje. ·Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów. 210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|