Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Wydawca:
Jedność
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-8144-792-8
EAN:
9788381447928
oprawa:
twarda
podtytuł:
Le Cordon Bleu
format:
280x230x25mm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
65,45 zł
Cena detaliczna:
119,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,45 zł
Opis produktuW tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka. Odbiorcy: - osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo - wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych - a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: - zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu - wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami - dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami - zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|