Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Jedność
wysyłka: 48h
ISBN:
9788383530758
EAN:
9788383530758
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Le Cordon Bleu
format:
23.0x28.0cm
język:
polski
Seria:
Le Cordon Bleu
liczba stron:
312
rok wydania:
2024
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
65,45 zł
Cena detaliczna:
119,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,45 zł
Opis produktuPraliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: - tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; - cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; - dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; - 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy! x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|