Z pól i lasów na stół i do spiżarni
Autor:
Andrzej Fiedoruk
Wydawca:
Muza
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788374957991
EAN:
9788374957991
oprawa:
Miękka
format:
14.5x20.5
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
6,04 zł
Cena detaliczna:
9,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,03 zł
Opis produktu
Las jest kolebką naszej cywilizacji. Dla praprzodków człowieka stanowił naturalne schronienie i podstawę zaopatrzenia w żywność. Współcześnie las, uzupełniający produkty z pól, zyskał funkcję rekreacyjną - najczęściej kojarzoną z grzybobraniem. Oprócz grzybów las dostarcza nam również jagód, owoców, które mogą wzbogacić stół i spiżarnię, orzechów, i roślin zielnych. I o wykorzystaniu tych darów traktuje niniejsza książka.
Metody utrwalania darów lasu, aby wykorzystać je z największym pożytkiem dla smaku, zdrowia i radości życia
Oryginalne potrawy z grzybów, jagód, orzechów, owoców krzewów i drzew - przygotowane bez konserwantów i udoskonalaczy
Smakołyki z domowej spiżarni: susze, marynaty, kiszonki, solanki i inne przetwory, które z pewnością zachwycą domowników i gości
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|