Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzywysyłka: niedostępny
ISBN:
9788379967063
EAN:
9788379967063
oprawa:
Miękka
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
114
rok wydania:
2019
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
23,39 zł
Cena detaliczna:
31,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,39 zł
Opis produktu
Spis treści
Aleksandra Gumienna, Maria Tarapatskyy, Marcin Lewicki, Justyna Ruchała, Katarzyna Ostróżka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski
Rozwój winiarstwa w Polsce na przykładzie rejonu podkarpackiego – szanse i problemy
Jadwiga Lechowska, Grażyna Gajdek, Magdalena Dec
Ocena jakości jaj zakupionych w handlu detalicznym z różnych systemów utrzymania kur
Marcin Lewicki, Maria Tarapatskyy, Aleksandra Gumienna, Katarzyna Ostróżka, Marcin Bajcar, Czesław Puchalski
Zastosowanie transglutaminazy w przemyśle spożywczym
Janusz R. Mroczek, Karolina Mroczek
Wartość rzeźna buhajków różnych ras pochodzących z regionu południowo-wschodniej Polski
Katarzyna Ostróżka, Maria Tarapatskyy, Dorota Wichrowska, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Bogdan Saletnik, Czesław Puchalski
Maltitol i erytrytol jako zamienniki cukru w produkcji lodów śmietankowych
Mariusz Rudy, Paulina Angrys
Analiza wpływu zamrażania mięsa wieprzowego na jego skład chemiczny i teksturę
Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian
Wpływ wysokiej temperatury w czasie odchowu na jakość mięsa kurcząt brojlerów
Maria Tarapatskyy, Patrycja Sowa, Krzysztof Kręcichwost, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Katarzyna Ostróżka, Czesław Puchalski
Ocena wartości odżywczej innowacyjnego pieczywa chrupkiego z dodatkiem naturalnego zakwasu
Joanna Kaszuba, Mariola Róg, Barbara Kogut
Ocena wybranych wskaźników jakości chleba bezglutenowego wypiekanego z mieszanek wypiekowych na bazie mąki gryczanej i jaglanej
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|