Okładka książki Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

Wydawca: Poligraf
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-8159-374-8
EAN: 9788381593748
oprawa: Miękka
podtytuł: Pomocne historie z praktyki gastronomicznej
format: 205x145 mm
język: polski
liczba stron: 200
rok wydania: 2020
(4) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
41% rabatu
35,09 zł
Cena detaliczna: 
59,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,09

Opis produktu

Jacek Czauderna twórca i właściciel marki oraz sieci lokali The Legendary Jacks Bar & Restaurant. Związany z gastronomią od trzydziestu lat doskonale zna i rozumie mechanizmy jej działania. Swoją praktyczną wiedzą dzieli się m.in. jako trener i doradca biznesowy. To prezes i założyciel Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej oraz Akademii Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich. Jest także oficjalnym dystrybutorem kawy Jacobs i Piazza D'Oro oraz herbat Pickwick. Absolwent Wydziału Prawa i Administracji UJ, a także MBA University of Bradford, London Management School.
""Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej"" to lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy chcą prowadzić rentowny biznes w sektorze HORECA. Autor bezkompromisowo obala mity, podważa utarte schematy i pokazuje, jak zarobić przyzwoite pieniądze na gastronomii. Bazując na własnych doświadczeniach, przestrzega przed zaniedbaniami, które prowadzą do upadku. Daje jednocześnie liczne wskazówki, jak optymalizować, zarządzać, planować. To poradnik drogowskaz napisany przez człowieka sukcesu twórcę marki i sieci lokali.
Ufam, że lektura podręcznika wesprze Was w podejmowaniu życiowych decyzji. Warto poświęcić jej czas. Jarek Uściński, prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni
Uważam, że każdy, kto przeczyta, zacznie inaczej patrzeć na swój gastro biznes. Gwarantuję. Jarek Walczyk, prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni
Autor merytorycznie pokazuje blaski i mroki prowadzenia biznesu gastronomicznego. Idealna pozycja dla tych, którym marzy się własna działalność kulinarna. Jan Kuroń, kucharz, znany m.in. z autorskiego cyklu Jasiek zna się, DDTVN

Recenzje:

✖ Opinia niepotwierdzona zakupem
autor: Remigiusz
Dzięki niej entuzjazm towarzyszący nam podczas otwarcia nie gaśnie wraz z pojawiającymi się po drodze problemami. Prowadzenie gastronomii to wyzwanie, ale także ogromna satysfakcja i twórcze zajęcie.
✖ Opinia niepotwierdzona zakupem
autor: Ewelina
Horeca to także firmy kateringowe, o czym wielu niestety zapomina i na tym traci. Transport i dostawa to teraz podstawa, a czemu nie zaopatrywać izolowanych ludzi w gotowe dania. Książka to zbiór porad, od pomysłu do czynnej pracy.
✖ Opinia niepotwierdzona zakupem
autor: Maciek
Płytkie jest myślenie o HoReCa, kiedy masz przed oczami tylko Cafe (Ca od kawiarni). Na zdrową, chłopską logikę, to także Ca od Cateringu i zwłaszcza teraz nabiera to głębszego znaczenia. Super książka.
✖ Opinia niepotwierdzona zakupem
autor: Oskar
Otwieranie teraz działalności restauracyjnej to ryzyko, ale z racji na specyfikę zakupów na wynos, może to być szansa, nisza – kto wie… Moim zdaniem to jest czas odważnych decyzji, innowacji, literatura tylko wam pomoże. Dobra książka.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj