Książka zawiera przepisy na alkohole domowego wyrobu. Porady dla początkujących oraz dokładne opisy procedur krok po kroku sprawiając, że produkcja własnego alkoholu wcale nie jest trudna. W książce znajdują się przepisy na: nalewki, likier
45% rabatu
5,38 zł
9,79 zł
Dodaj
do koszyka
Jeśli zmagasz się z utratą koncentracji, pamięci, stresem, chcesz poprawić i usprawnić pracę swojego mózgu to Smart Plants jest książką dla ciebie! W swojej przełomowej pozycji Julie Morris odkrywa przed tobą tajemnice dietetyczne, prezentu
45% rabatu
32,94 zł
59,90 zł
Dodaj
do koszyka
Kompendium wiedzy na temat zdrowego stylu życia i wzmacniania odporności. Proste i praktyczne sposoby na poprawę zdrowia i cieszenie się pełnią życia. Masz problemy ze zdrowiem, z cerą, włosami? Cierpisz na stany zapalne, choroby przewlekłe
45% rabatu
24,70 zł
44,90 zł
Dodaj
do koszyka
Jak żyć zdrowo w mieście pełnym smogu? Czy ryby i kasze rzeczywiście są zdrowe? Jak wybierać środki czystości i kosmetyki, by nie narażać się na działanie niebezpiecznych substancji? Dzięki tej książce zrozumiesz, co tak naprawdę znajduje s
43% rabatu
28,23 zł
49,40 zł
Dodaj
do koszyka
Dr Jason Fung zainspirował tysiące ludzi na całym świecie do zmiany diety, która odwraca i zapobiega cukrzycy typu 2 oraz ułatwia schudnięcie, dzięki swoim przełomowym, bestsellerowym książkom Kod otyłości i Kod otyłości książka kucharska.
42% rabatu
40,64 zł
69,60 zł
Dodaj
do koszyka Składniki. Osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy
Autor:
George Zaidan
Wydawca:
Marginesy
wysyłka: 48h
George Zaidan, absolwent chemii na prestiżowej uczelni, błyskotliwy i piekielnie zabawny naukowiec wyjaśnia, co nauka może (a czego nie potrafi) powiedzieć o składnikach produktów, którymi każdego dnia faszerujemy swoje ciała. Woda. Czipsy.
43% rabatu
22,84 zł
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europ
29% rabatu
35,59 zł
49,90 zł
Dodaj
do koszyka Zioła i przyprawy Naturalny sposób na zdrowe życie
Autor:
Cinzia Trenchi
Wydawca:
Jedność
wysyłka: 48h
Zioła i rośliny nie tylko zapewniają cień i poprawiają nastrój swoimi kwiatami i owocami, ale od wieków stosowane są również w przygotowywaniu leków na dolegliwości o różnym stopniu nasilenia. Ta książka, wypełniona przepisami i ciekawymi p
45% rabatu
20,90 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
My, dzisiejsi Polacy, jesteśmy ludźmi szczęśliwymi, bo żyjemy w czasach, w których nie tylko warto żyć, ale warto też dobrze jeść i pić dobre piwo. A jeszcze niedawno nie było dobrego piwa, a i z jedzeniem nie działo się najlepiej. Właściwi
28% rabatu
49,45 zł
69,00 zł
Dodaj
do koszyka
Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku pokazuje, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i równie smaczna co ruskie pierogi. W sześciu rozdziała
43% rabatu
40,02 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Niewyczerpane źródło energii. Nasiona, rośliny strączkowe i zboża w naszej kuchni
Autor:
Cinzia Trenchi
Wydawca:
Jedność
wysyłka: 48h
Są małe, pożywne, pełne energii, po prostu doskonałe! Świeże, suszone, zmielone na mąkę, jako makarony, pieczywo, oleje i napoje: zboża i rośliny strączkowe oraz nasiona są w stanie wyżywić nas w sposób zrównoważony, zdrowy i kompletny. Tan
45% rabatu
20,90 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Weganizm na start. Przewodnik po diecie roślinnej w sporcie
Autor:
Emil Stanisławski
Marta Mikita
Wydawca:
Helion
wysyłka: 48h
Weganizm na start. Przewodnik po diecie roślin
45% rabatu
21,94 zł
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
Sto tradycyjnych polskich potraw w wersji wegańskiej – roślinnie, prosto, szybko i zdrowo!
Chcecie zrezygnować z produktów zwierzęcych, ale nie wyobrażacie sobie niedzielnego obiadu bez rosołu i schabowego z purée ziemniaczanym i mizerią?
45% rabatu
38,44 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka
To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. W tej części "Kuchni survivalowej" zaprezentowano różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia – w glinie, na spo
44% rabatu
20,60 zł
36,90 zł
Dodaj
do koszyka Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 1
Autor:
Artur Bokła
Wydawca:
Pascal
wysyłka: 48h
To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania.
Niezwykły toolbook, który wyposażono w mocny rzemień umożliwiający rozpalenie ognia – najważniejszego narzędzia w walce o przeżycie. Ogień to ciepło, światło, ochrona przed
43% rabatu
21,10 zł
36,90 zł
Dodaj
do koszyka
Surówki i sałatki to dania uniwersalne: szybkie i łatwe do przygotowania, niezbyt kosztowne, smaczne i bardzo zdrowe. Mogą stanowić przekąskę, przystawkę, dodatek do dania głównego lub osobną potrawę serwowaną np. na kolację. Często stanowi
28% rabatu
3,51 zł
4,90 zł
Dodaj
do koszyka
Grupy krwi powstawały w określonych momentach rozwoju naszego gatunku, a ich celem było lepsze dostosowanie człowieka do zmieniających się rodzajów żywności. Każda z grup związana jest więc z określonym typem pożywienia. Istnieją pokarmy, k
24% rabatu
22,68 zł
29,99 zł
Dodaj
do koszyka
Coś wspaniałego! – Nigella Lawson
"Zielona uczta: wiosna, lato" to nowy zbiór apetycznych przepisów w duchu bestsellerowej książki "Jedz. Mała księga szybkich dań" Nigela Slatera.
Ponad 110 pomysłów na wiosenne i letnie warzywne dania we
16% rabatu
41,76 zł
49,99 zł
Dodaj
do koszyka
Poznaj właściwości lecznicze warzyw, a także ich zastosowanie w kuchni i kosmetyce. Znajdziesz tu również informacje na temat tego, jak zdrowo się odżywiać, jak właściwie przygotowywać dania z warzyw, jakie są najlepsze metody przetwarzania
28% rabatu
3,51 zł
4,90 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|