Technik hotelarstwa Organizacja pracy cz.1 WSiP
Autor:
Tulibacki Tadeusz
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8302107474
EAN:
9788302107474
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
17x24 cm
język:
polski
Seria:
HOTELARSTWO
liczba stron:
156
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
32,47 zł
Cena detaliczna:
38,40 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,39 zł
Opis produktu
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|