Audyt wewnętrzny GMP GHP HACCP poradnik praktyczny
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8371879121
EAN:
9788371879128
oprawa:
Miękka
format:
21.0x29.5cm
język:
polski
liczba stron:
80
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
62,95 zł
Cena detaliczna:
73,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 62,81 zł
Opis produktu
Obowiązek wdrażania systemów GMP, GHP i HACCP wynika z ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Wdrożone systemy zapewnienia jakości będą działały skutecznie i prawidłowo, jeżeli będą monitorowane, weryfikowane i regularnie doskonalone. Jednym z narzędzi pozwalających zrealizować wymienione cele są audyty wewnętrzne wdrożonych systemów.
Niniejsza książka prezentuje metody przeprowadzania audytów wewnętrznych w firmach spożywczych, niezależnie od ich wielkości i specyfiki. Autorzy starali się przedstawić zagadnienie audytowania w sposób jak najbardziej przystępny i zbliżony do realiów zakładów spożywczych. W praktycznych przykładach zaprezentowali różnorodne narzędzia i metody, które można wykorzystać do utrzymania, rozwijania i ciągłego ulepszania wdrożonych systemów, tak by mogły być one zastosowane zarówno w bardzo dużym zakładzie, jak i małej restauracji.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|