![]() Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Autor:
Grzelak Maria Magdalena
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375257090
EAN:
9788375257090
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Ocena, uwarunkowania, rozwój.
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
264
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
28,85 zł
Cena detaliczna:
35,70 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,85 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność.
Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów.
Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|