Okładka książki Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce

Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce

wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788375257090
EAN: 9788375257090
oprawa: Miękka
podtytuł: Ocena, uwarunkowania, rozwój.
format: 17.0x24.0cm
język: polski
liczba stron: 264
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19% rabatu
28,85 zł
Cena detaliczna: 
35,70 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,85
Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność. Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów. Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj