|   Marketing w gastronomii
                            Autor:
                            
                                        Misala Józef
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    PWE
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
9788320819533                            
                         
                            EAN:
                            
9788320819533                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            format:
                            
16.0x23.5cm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
228                            
                         
                            rok wydania:
                            
2011                            
                         (0) Sprawdź recenzje 27% rabatu43,60 zł Cena detaliczna:  59,90 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,60 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Gastronomia jako ogniwo sfery usług pełni ważne funkcje gospodarcze i społeczne. Dostarczając wysoko przetworzone produkty żywnościowe, może się przyczyniać do unowocześnienia spożycia oraz korzystnie wpływać na poziom życia ludności.
 
Książka stanowi całościowe opracowanie z dziedziny marketingu w gastronomii.
Autor omówił w niej:
·  pojęcie i rolę gastronomii w gospodarce rynkowej,
·  istotę i specyfikę marketingu w gastronomii,
·  usługę gastronomiczną jako produkt,
·  strategie produktu w gastronomii indywidualnej i systemowej,
·  dystrybucję usług gastronomicznych,
·  kształtowanie cen w gastronomii,
·  promocję usług gastronomicznych,
·  usługi gastronomiczne jako komponent produktu w hotelarstwie,
·  usługi gastronomiczne jako czynnik podnoszenia konkurencyjności produktu w hotelarstwie.
 
Książka jest adresowana do studentów kierunków ekonomicznych oraz słuchaczy szkół o profilu turystycznym. Dostarcza niezbędnej wiedzy osobom zatrudnionym w biznesie restauracyjno-hotelarskim.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |