![]() Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Autor:
Kaźmierczak Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,18 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18 zł
![]() Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Autor:
Kaźmierczak Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,18 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18 zł
![]() Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
Wydawca:
eMPi2
wysyłka: 48h
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produk
7% rabatu
21,40 zł
23,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,40 zł
![]()
Podręcznik pt. ""Towaroznawstwo spożywcze"" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.Spis treści: Wiadomości wstępne Normy i
7% rabatu
46,54 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,54 zł
![]()
Reay Tannahill (19292007), szkocka pisarka znana u nas z bestsellerowej Historii seksu, zapoczątkowała Historią kuchni badania nad światowymi kulinariami, stanowiące już dziś pełnoprawną dyscyplinę akademicką. Trywialna formuła człowiek jes
40% rabatu
46,80 zł
78,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,80 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności
13% rabatu
70,13 zł
80,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,13 zł
![]() 50 produktów spożywczych które zmieniły bieg historii
Autor:
Price Bill
Wydawca:
Alma-Press
wysyłka: niedostępny
Żywność pełni wyjątkowo ważną rolę w naszym życiu. Jedzenie jest dla wszystkich z nas koniecznością, dla wielu przyjemnością, a dla nielicznych, obsesją. W swojej historii ludzkość stworzyła mnóstwo potraw, które zdobią nasze stoły, ale jeś
48% rabatu
28,60 zł
55,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,23 zł
![]()
W książce omówiono zagadnienia związane z nowymi technologiami stosowanymi w różnych grupach produktów: kosmetykach, napojach energetyzujących, używkach, suplementach diety oraz, przede wszystkim, żywności. Pokazano, jak na przestrzeni wiek
24% rabatu
43,96 zł
58,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,96 zł
![]() Ekonomiczne problemy fałszowania żywności
Autor:
Kowalska Aleksandra
Wydawca:
UMCS
wysyłka: niedostępny
Praca ma charakter monografii dojrzałej naukowo, w pełni udokumentowanej empirycznie, rozprawy wnoszącej nowe wartości do teorii ekonomii i polityki gospodarczej. Wydobycie i naświetlenie problematyki phishingu i powiązanie jej z gospodarką
28% rabatu
27,14 zł
37,80 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,10 zł
![]() Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym
Autor:
Nowogródzka Teresa
Wydawca:
CeDeWu
wysyłka: niedostępny
Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest skierowana do szerokiego grona odbiorców, m.in. teoretyków zarządzania i praktyków - producentów ekożywności i ekoprzetwórców, a także studentów kierunków: Technologia żyw
28% rabatu
63,80 zł
89,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,80 zł
![]()
Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego, rolnego i żywnościowego. Autorzy poruszają kwestie: sys
28% rabatu
22,25 zł
31,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,25 zł
![]()
Want to take total control of the beer-making process? Move beyond extract brewing and go all-grain. Richly illustrated and easy to follow, this book explains it all, from grain selection and water chemistry to sour beers and wood-ageing. E
19% rabatu
65,88 zł
81,55 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,88 zł
![]()
„Dieta wraz z odpowiednią suplementacją żywieniową staje się bardzo ważnym czynnikiem służącym profilaktyce i leczeniu wielu problemów człowieka. Żywność musi być łatwo przetwarzana na energię, bez magazynowania jej w postaci tłuszczów. Dzi
44% rabatu
2,24 zł
4,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 2,08 zł
![]() Inżynieria biochemiczna
Autor:
Ledakowicz Stanisław
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: niedostępny
Książka wprowadza studentów kierunków technicznych wyższych uczelni w zagadnienia biochemii i mikrobiologii, a studentom biotechnologii przybliża termodynamikę i kinetykę zjawisk transportowych, reakcji enzymatycznych oraz wzrostu drobnoust
21% rabatu
66,18 zł
84,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,18 zł
![]() Podstawy żywienia człowieka z zadaniami
Autor:
Gajda Robert
Kołodziejczyk Anna
Wydawca:
Medpharm
wysyłka: niedostępny
Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.
Książka została podzielona na pięć głównych częśc
9% rabatu
64,46 zł
71,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 64,46 zł
![]() Młynarstwo tradycyjne Wczoraj dziś jutro...
wysyłka: niedostępny
Dawny świat młynarstwa znamy dziś przede wszystkim z literatury czy filmu, ewentualnie zetknęliśmy się z nim w muzeum. Wiatraki i młyny poruszane kołem wodnym, niegdyś powszechnie występujące w wiejskim krajobrazie, spotkać można niemal wył
27% rabatu
57,91 zł
79,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,91 zł
![]() Mięso i przetwory drobiowe
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: niedostępny
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę
21% rabatu
74,06 zł
94,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 74,06 zł
![]()
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przeg
42% rabatu
48,81 zł
84,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,81 zł
![]()
„W kieracie ubojni” to pozycja przedstawiająca z aktywistycznej perspektywy kwestie rozwoju przemysłu mięsnego. Ilona Rabizo we Wstępie do swojej książki pisze: "... w mojej analizie ważne jest spojrzenie na proces produkcji całościowo: od
31% rabatu
19,95 zł
29,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,95 zł
![]() Obywatel Coke. Kapitalizm według Coca Coli
Autor:
Bartow J. Elmore
Wydawca:
Rebis
wysyłka: niedostępny
HISTORIA KULTOWEGO NAPOJU.
Książka zajmująco opowiada o tym, jak firma za pomocą outsourcingu, wsparcia rządu, narzędzi rynkowych oraz lobbingu zbudowała globalne imperium. Coca-Cola wyrosła na giganta w czasach, gdy zasoby były ogólnie dos
41% rabatu
23,57 zł
39,90 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,77 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|