![]() Automatyzacja przemysłu spożywczego
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle spożywczym, pozwalające na zmniejszenie kosztów, a także zwiększenie efektywności produkcji. AUTOMA
19% rabatu
84,02 zł
104,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,44 zł
![]() Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6
Autor:
Kmiołek-Gizara Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami pra
13% rabatu
60,60 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,60 zł
![]() Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Autor:
Ludwicki Marek
Ludwicki Michał
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Jedyna na rynku publikacja z dziedziny pomiarów i automatyki, która jest dostosowana do praktyki pracy technologów pracujących przy produkcji żywności. Szybki rozwój nowoczesnej techniki pomiarowej i regulacyjnej w wielu gałęziach przemysłu
19% rabatu
75,94 zł
94,01 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 73,12 zł
![]()
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej
13% rabatu
54,45 zł
62,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45 zł
![]()
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich ro
13% rabatu
54,45 zł
62,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45 zł
![]()
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł prz
13% rabatu
58,44 zł
67,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,44 zł
![]() Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Autor:
Kocierz Katarzyna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik. Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urz
13% rabatu
54,45 zł
62,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45 zł
![]() Przemysł tytoniowy w Polsce w okresie pierwszego planu pięcioletniego
Autor:
Synowiec Andrzej
Wydawca:
Historia Iagellonica
wysyłka: 48h
Przemysł tytoniowy w Polsce w okresie pierwszego planu pięcioletniego w latach 1956-1960.
26% rabatu
22,27 zł
30,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,27 zł
![]() Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Autor:
Pod red.nauk. Hans Huber
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia. Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktycz
19% rabatu
75,94 zł
94,01 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 73,12 zł
![]() Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Autor:
Kaźmierczak Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,18 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18 zł
![]() Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Autor:
Kaźmierczak Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,18 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18 zł
![]()
Podręcznik pt. ""Towaroznawstwo spożywcze"" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.Spis treści: Wiadomości wstępne Normy i
18% rabatu
40,84 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,54 zł
![]()
Reay Tannahill (19292007), szkocka pisarka znana u nas z bestsellerowej Historii seksu, zapoczątkowała Historią kuchni badania nad światowymi kulinariami, stanowiące już dziś pełnoprawną dyscyplinę akademicką. Trywialna formuła człowiek jes
40% rabatu
46,80 zł
78,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,80 zł
![]() Żywienie człowieka Słownik terminologiczny
Autor:
Henryk Gertig
Jan Gawęcki
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu:
podstawowe pojęcia żywieniowe;
składniki odżywcze;
jednostki chorobow
19% rabatu
51,71 zł
64,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,79 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności
13% rabatu
70,13 zł
80,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,13 zł
![]()
Prezentujemy książkę o emulgatorach - środkach powierzchniowo czynnych, mających wielkie znaczenie w produkcji żywności. W publikacji omówiono m. in.: surfaktanty, jako związki amfofilowe; tworzenie i stabilizację emulsji; mikroemulsje; for
19% rabatu
35,55 zł
44,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,55 zł
![]() 50 produktów spożywczych które zmieniły bieg historii
Autor:
Price Bill
Wydawca:
Alma-Press
wysyłka: niedostępny
Żywność pełni wyjątkowo ważną rolę w naszym życiu. Jedzenie jest dla wszystkich z nas koniecznością, dla wielu przyjemnością, a dla nielicznych, obsesją. W swojej historii ludzkość stworzyła mnóstwo potraw, które zdobią nasze stoły, ale jeś
48% rabatu
28,60 zł
55,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,23 zł
![]()
W książce omówiono zagadnienia związane z nowymi technologiami stosowanymi w różnych grupach produktów: kosmetykach, napojach energetyzujących, używkach, suplementach diety oraz, przede wszystkim, żywności. Pokazano, jak na przestrzeni wiek
24% rabatu
43,96 zł
58,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,96 zł
![]() Ekonomiczne problemy fałszowania żywności
Autor:
Kowalska Aleksandra
Wydawca:
UMCS
wysyłka: niedostępny
Praca ma charakter monografii dojrzałej naukowo, w pełni udokumentowanej empirycznie, rozprawy wnoszącej nowe wartości do teorii ekonomii i polityki gospodarczej. Wydobycie i naświetlenie problematyki phishingu i powiązanie jej z gospodarką
34% rabatu
25,10 zł
37,80 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,14 zł
![]() Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym
Autor:
Nowogródzka Teresa
Wydawca:
CeDeWu
wysyłka: niedostępny
Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest skierowana do szerokiego grona odbiorców, m.in. teoretyków zarządzania i praktyków - producentów ekożywności i ekoprzetwórców, a także studentów kierunków: Technologia żyw
28% rabatu
63,80 zł
89,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,80 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|