Okładka książki Zakład uprawy tytoniu polskiego monopolu tytoniowego w Krakowie-Czyżynach
Monografia stanowi znaczące dzieło naukowe doświadczonego badacza, od wielu lat zajmującego się problematyką przemysłu tytoniowego w Polsce w dwudziestym wieku, Autora dwóch książek i wielu artykułów poświęconych tej tematyce. Recenzowana r
29% rabatu
35,62
50,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Bezpieczeństwo i jakość żywności
Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z głównych nurtów rozważań w obszarze współczesnych problem
27% rabatu
64,57
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Enzymy w technologii spożywczej
Enzymy odgrywały istotną rolę przy wytwarzaniu żywności już 2000 p.n.e., kiedy to Egipcjanie i Sumerowie zastosowali proces fermentacji w piwowarstwie, wytwarzaniu pieczywa oraz serów, zaś około 800 p.n.e. zaczęto wykorzystywać żołądki bydł
45% rabatu
54,45
99,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Automatyzacja przemysłu spożywczego
Automatyzacja przemysłu spożywczego
Autor: OPRACOWANIE ZBIOROWE
wysyłka: 48h
Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle spożywczym, pozwalające na zmniejszenie kosztów, a także zwiększenie efektywności produkcji. AUTOMA
37% rabatu
62,39
99,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania prod
14% rabatu
41,42
47,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami pra
14% rabatu
58,61
67,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Jedyna na rynku publikacja z dziedziny pomiarów i automatyki, która jest dostosowana do praktyki pracy technologów pracujących przy produkcji żywności. Szybki rozwój nowoczesnej techniki pomiarowej i regulacyjnej w wielu gałęziach przemysłu
45% rabatu
48,95
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zasady żywienia Podręcznik Część 2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej
10% rabatu
54,84
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zasady żywienia Podręcznik Część 1
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich ro
14% rabatu
52,48
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł prz
14% rabatu
56,02
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem
14% rabatu
52,48
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia. Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktycz
45% rabatu
48,95
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
14% rabatu
54,30
62,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
14% rabatu
54,30
62,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki w
11% rabatu
20,47
23,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produk
11% rabatu
20,47
23,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
Podręcznik pt. ""Towaroznawstwo spożywcze"" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.Spis treści: Wiadomości wstępne Normy i
11% rabatu
34,73
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Historia kuchni
Historia kuchni
Wydawca: Aletheia
wysyłka: 48h
Reay Tannahill (19292007), szkocka pisarka znana u nas z bestsellerowej Historii seksu, zapoczątkowała Historią kuchni badania nad światowymi kulinariami, stanowiące już dziś pełnoprawną dyscyplinę akademicką. Trywialna formuła człowiek jes
40% rabatu
46,80
78,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie człowieka Słownik terminologiczny
Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu: podstawowe pojęcia żywieniowe; składniki odżywcze; jednostki chorobow
27% rabatu
42,80
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności
14% rabatu
67,43
78,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
5
8
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj