Okładka książki Homebrew Beyond the Basics
Homebrew Beyond the Basics
Wydawca: GMC Group
wysyłka: niedostępny
Want to take total control of the beer-making process? Move beyond extract brewing and go all-grain. Richly illustrated and easy to follow, this book explains it all, from grain selection and water chemistry to sour beers and wood-ageing. E
19% rabatu
65,77
81,55 zł
niedostępny
Okładka książki Wielkie oszustwo na talerzu
Wielkie oszustwo na talerzu
Autor: Pandiani M.
wysyłka: niedostępny
„Dieta wraz z odpowiednią suplementacją żywieniową staje się bardzo ważnym czynnikiem służącym profilaktyce i leczeniu wielu problemów człowieka. Żywność musi być łatwo przetwarzana na energię, bez magazynowania jej w postaci tłuszczów. Dzi
41% rabatu
2,37
4,00 zł
niedostępny
Okładka książki Inżynieria biochemiczna
Książka wprowadza studentów kierunków technicznych wyższych uczelni w zagadnienia biochemii i mikrobiologii, a studentom biotechnologii przybliża termodynamikę i kinetykę zjawisk transportowych, reakcji enzymatycznych oraz wzrostu drobnoust
22% rabatu
61,75
79,00 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy żywienia człowieka z zadaniami
Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych. Książka została podzielona na pięć głównych częśc
9% rabatu
59,12
65,20 zł
niedostępny
Opakowanie Młynarstwo tradycyjne Wczoraj dziś jutro...
Dawny świat młynarstwa znamy dziś przede wszystkim z literatury czy filmu, ewentualnie zetknęliśmy się z nim w muzeum. Wiatraki i młyny poruszane kołem wodnym, niegdyś powszechnie występujące w wiejskim krajobrazie, spotkać można niemal wył
27% rabatu
57,80
79,00 zł
niedostępny
Okładka książki Mięso i przetwory drobiowe
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę
22% rabatu
69,56
89,00 zł
niedostępny
Okładka książki W kieracie ubojni
W kieracie ubojni
Autor: Rabizo Ilona
Wydawca: Bractwo Trojka
wysyłka: niedostępny
„W kieracie ubojni” to pozycja przedstawiająca z aktywistycznej perspektywy kwestie rozwoju przemysłu mięsnego. Ilona Rabizo we Wstępie do swojej książki pisze: "... w mojej analizie ważne jest spojrzenie na proces produkcji całościowo: od
31% rabatu
19,91
29,00 zł
niedostępny
Okładka książki Obywatel Coke. Kapitalizm według Coca Coli
HISTORIA KULTOWEGO NAPOJU. Książka zajmująco opowiada o tym, jak firma za pomocą outsourcingu, wsparcia rządu, narzędzi rynkowych oraz lobbingu zbudowała globalne imperium. Coca-Cola wyrosła na giganta w czasach, gdy zasoby były ogólnie dos
41% rabatu
23,51
39,90 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia przetwórstwa mięsa
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwa
22% rabatu
69,56
89,00 zł
niedostępny
Okładka książki Kultura bezpieczeństwa żywności
Pomimo nieustających afer na rynku żywności, istota i rola kultury bezpieczeństwa żywności jest tematem stosunkowo nowym, nie tylko w naszym kraju. Jest to jednak temat bardzo istotny, gdyż przyjmuje się, iż brak tej kultury, brak troski o
25% rabatu
36,21
48,00 zł
niedostępny
Okładka książki Biotechnologia żywności
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydan
36% rabatu
63,01
99,00 zł
niedostępny
Okładka książki Ukryte toksyny
Ukryte toksyny
Autor: Mike Adams
Wydawca: Esprit
wysyłka: niedostępny
Za każdym razem, kiedy badania wykazywały alarmujące wyniki zawartości ołowiu, aluminium, wolframu, rtęci i arsenu oraz innych toksycznych składników w codziennych pokarmach, w zdrowej żywności, w smakołykach dla zwierząt, jak również w cer
44% rabatu
16,61
29,90 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy biotechnologii przemysłowej
Książka dotyczy poprawnej realizacji procesów i operacji biotechnologicznych, a przede wszystkim optymalizacji oraz doboru warunków technicznych i technologicznych decydujących o jakości gotowych bioproduktów. Najwięcej miejsca poświęcono i
22% rabatu
77,38
99,00 zł
niedostępny
Okładka książki System prawa żywnościowego
Opracowanie, mające charakter systemu prawa, ujmuje prawo żywnościowe jako wyodrębnioną dyscyplinę o znaczącym obszarze regulacji bezpieczeństwa i jakości żywności, zawierającą wymagania wobec rolników i przedsiębiorców w całym łańcuchu żyw
25% rabatu
180,18
239,00 zł
niedostępny
Okładka książki Informacyjno-decyzyjne determinanty transportowej obsługi przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego
W warunkach rynkowego działania przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego istotna jest sprawna obsługa transportowa procesów zaopatrzenia, produkcji i dystrybucji. Przedsiębiorstwa muszą więc wywierać określony wpływ na strukturę systemów inform
45% rabatu
16,17
29,40 zł
niedostępny
Okładka książki Bezpieczeństwo i jakość żywności
Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z głównych nurtów rozważań w obszarze współczesnych problem
40% rabatu
53,33
89,00 zł
niedostępny
Okładka książki Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią
15% rabatu
36,40
43,00 zł
niedostępny
Okładka książki Maszyny i urządzenia przemysłu żywnościowego
Rozdrabnianie Sortowanie ciał ziarnistych Prasowanie Mieszanie układów ciecz-ciecz i ciecz-ciało stałe Filtracja Sedymentacja
9% rabatu
17,13
18,90 zł
niedostępny
Okładka książki Innowacje w opakowaniach żywności i napojów
To książka dla osób poszukujących nisz w innowacyjnej działalności gospodarczej i naukowej. Na podstawie analizy informacji zamieszczonych w publikacji można wyrobić sobie opinię o kierunku, w którym idzie światowa gospodarka w zakresie opa
24% rabatu
59,76
79,00 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastronomiczna z toraroznastwem. zeszyt ćwiczeń
Technologia gastronomiczna z toraroznastwem. zeszyt ćwiczeń
17% rabatu
12,49
15,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
5
8
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj