Okładka książki Chemia żywności Tom 2
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i
33% rabatu
75,90
114,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 88,68
Okładka książki Chemia żywności Tom 1
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i
33% rabatu
75,90
114,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 88,68
Okładka książki Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i b
21% rabatu
81,94
104,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 81,94
Okładka książki Biotechnologia żywności
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydan
21% rabatu
81,94
104,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 81,94
Okładka książki Ukryte toksyny
Ukryte toksyny
Autor: Mike Adams
Wydawca: Esprit
wysyłka: niedostępny
Za każdym razem, kiedy badania wykazywały alarmujące wyniki zawartości ołowiu, aluminium, wolframu, rtęci i arsenu oraz innych toksycznych składników w codziennych pokarmach, w zdrowej żywności, w smakołykach dla zwierząt, jak również w cer
44% rabatu
16,65
29,90 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,65
Okładka książki Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
Żywność jest źródłem składników odżywczych dla człowieka, ale też idealnym środowiskiem rozwoju wielu mikroorganizmów. Dlatego higiena wytwarzania żywności to jeden z najważniejszych elementów produkcji spożywczej. Publikacja omawia zagroże
41% rabatu
38,00
64,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,79
Okładka książki Podstawy biotechnologii przemysłowej
Książka dotyczy poprawnej realizacji procesów i operacji biotechnologicznych, a przede wszystkim optymalizacji oraz doboru warunków technicznych i technologicznych decydujących o jakości gotowych bioproduktów. Najwięcej miejsca poświęcono i
19% rabatu
84,02
104,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 84,02
Okładka książki System prawa żywnościowego
Opracowanie, mające charakter systemu prawa, ujmuje prawo żywnościowe jako wyodrębnioną dyscyplinę o znaczącym obszarze regulacji bezpieczeństwa i jakości żywności, zawierającą wymagania wobec rolników i przedsiębiorców w całym łańcuchu żyw
24% rabatu
180,52
239,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 180,52
Okładka książki Informacyjno-decyzyjne determinanty transportowej obsługi przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego
W warunkach rynkowego działania przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego istotna jest sprawna obsługa transportowa procesów zaopatrzenia, produkcji i dystrybucji. Przedsiębiorstwa muszą więc wywierać określony wpływ na strukturę systemów inform
14% rabatu
25,22
29,40 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,22
Okładka książki Bezpieczeństwo i jakość żywności
Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z głównych nurtów rozważań w obszarze współczesnych problem
43% rabatu
53,74
94,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 74,06
Okładka książki Enzymy w technologii spożywczej
Enzymy odgrywały istotną rolę przy wytwarzaniu żywności już 2000 p.n.e., kiedy to Egipcjanie i Sumerowie zastosowali proces fermentacji w piwowarstwie, wytwarzaniu pieczywa oraz serów, zaś około 800 p.n.e. zaczęto wykorzystywać żołądki bydł
28% rabatu
75,32
104,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 75,32
Okładka książki Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią
15% rabatu
36,46
43,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,46
Okładka książki Maszyny i urządzenia przemysłu żywnościowego
Rozdrabnianie Sortowanie ciał ziarnistych Prasowanie Mieszanie układów ciecz-ciecz i ciecz-ciało stałe Filtracja Sedymentacja
9% rabatu
17,15
18,90 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,15
Okładka książki Innowacje w opakowaniach żywności i napojów
To książka dla osób poszukujących nisz w innowacyjnej działalności gospodarczej i naukowej. Na podstawie analizy informacji zamieszczonych w publikacji można wyrobić sobie opinię o kierunku, w którym idzie światowa gospodarka w zakresie opa
28% rabatu
60,16
84,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,16
Okładka książki Technologia gastronomiczna z toraroznastwem. zeszyt ćwiczeń
Technologia gastronomiczna z toraroznastwem. zeszyt ćwiczeń
17% rabatu
12,51
15,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,51
Okładka książki Biotechnologia żywności
Biotechnologia żywności
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wyda
19% rabatu
51,71
64,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,71
Okładka książki Automatyzacja przemysłu spożywczego
Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle spożywczym, pozwalające na zmniejszenie kosztów, a także zwiększenie efektywności produkcji. AUTOMA
42% rabatu
60,44
104,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,44
Okładka książki Model odpowiedzialności administracyjnej w prawie żywnościowym
Książka w sposób kompleksowy przedstawia problematykę odpowiedzialności administracyjnej w prawie żywnościowym. Zawiera analizę zarówno obowiązujących krajowych przepisów prawa żywnościowego, wprowadzających sankcje administracyjne i karne,
23% rabatu
75,93
99,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 75,93
Okładka książki Technologia przetwórstwa mięsa
Technologia przetwórstwa mięsa
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
W książce przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in.: - metody uboju zwierząt rzeźnych; - sposoby rozbioru tusz; - produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw; - metody utrwala
19% rabatu
55,75
69,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,75
Opakowanie Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościow
6% rabatu
24,39
26,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,39
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
5
8
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj