Okładka książki Marketing produktów regionalnych na europejskim rynku żywności
Z marketingowego punktu widzenia produkty regionalne stwarzają szereg zupełnie nowych możliwości dla innowacyjnych działań marketingowych. Działania te wpisują się w szeroki nurt marketingu sensorycznego i nostalgicznego, gdyż w przypadku ż
19% rabatu
30,49
37,80 zł
niedostępny
Okładka książki Sztuka kulinarna państw Unii Europejskiej
Autorką „Sztuki kulinarnej państw Unii Europejskiej” jest dietetyk, technolog żywienia zbiorowego i mikrobiolog żywności – Maria Szustakowska-Chojnacka, której pasją jest hotelarstwo i turystyka. „To właśnie podróże do różnych krajów świat
35% rabatu
22,63
35,00 zł
niedostępny
Okładka książki Biotechnologia żywności
Biotechnologia żywności
Autor: Praca zbiorowa
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku bedzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W prezentowany
25% rabatu
45,24
60,00 zł
niedostępny
Opakowanie Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościow
14% rabatu
20,56
24,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zasady żywienia REA
Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu; składniki odżywcze i ich
15% rabatu
35,38
41,80 zł
niedostępny
Okładka książki Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia
Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z
14% rabatu
70,15
81,90 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia żywności t.3
Chemia żywności t.3
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłę
25% rabatu
35,43
47,00 zł
niedostępny
Okładka książki Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych...
Podręcznik jest kompleksowym opracowaniem łączącym w sposób bardzo trafny, a wręcz interdyscyplinarny: zootechnikę, przetwórstwo i towaroznawstwo, dając pełny obraz konsumentowi, jakie czynniki warunkują jakość surowca, jak technologia wpły
26% rabatu
57,65
77,99 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia żywności t.2
Chemia żywności t.2
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmujecoraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącymzainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie,a nawet życie człowieka. Stale pogłębia
25% rabatu
36,95
49,00 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia żywności t.1
Chemia żywności t.1
Autor: Praca zbiorowa
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywn
25% rabatu
34,69
46,00 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy biotechnologii przemysłowej
Biotechnologia jest multidyscyplinarną dziedziną wiedzy zajmującą sie badaniem, wytwarzaniem i stosowaniem materiału biologicznego do produkcji bioproduktów. Biotechnologia przemysłowa odgrywa nieocenioną rolę w produkcji antybiotyków, szcz
27% rabatu
50,86
70,00 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia przetwórstwa mięsa
Technologia przetwórstwa mięsa
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwa
27% rabatu
43,59
60,00 zł
niedostępny
Okładka książki Inżynieria biochemiczna
Inżynieria biochemiczna
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Książka wprowadza studentów kierunków technicznych wyższych uczelni w zagadnienia biochemii i mikrobiologii, a studentom biotechnologii przybliża termodynamikę i kinetykę zjawisk transportowych, reakcji enzymatycznych oraz wzrostu drobnoust
45% rabatu
37,95
69,00 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy biochemii
Podstawy biochemii
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Podręcznik cieszący się niesłabnącym zainteresowaniem studentów i uczniów od 1968 roku. Zawiera podstawową wiedzę o: składzie i funkcjach komórki; energetyce i katalizie przemian biochemicznych; koenzymach, witaminach i związkach pokrewnych
25% rabatu
45,24
60,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zarządzanie jakością żywności
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakośc
21% rabatu
30,67
39,00 zł
niedostępny
Okładka książki Właściwości fizyczne żywności
Właściwości fizyczne żywności
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczn
27% rabatu
35,60
49,00 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odp.
Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: ?Te
27% rabatu
50,13
69,00 zł
niedostępny
Okładka książki Ryby i bezkręgowce morskie
Ryby i bezkręgowce morskie
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Podręcznik o zwierzęcych zasobach morza wykorzystywanych do produkcji żywności, przeznaczony dla studentów, doktorantów, towaroznawców, producentów żywności oraz dla wszystkich czytelników pragnących pogłębić swoją wiedzę z tego zakresu.
27% rabatu
28,33
39,00 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy biochemii
Podstawy biochemii
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
W podręczniku przedstawiono najnowsze zagadnienia związane z dynamicznym rozwojem niektórych kierunków biochemii, m.in. Genetyki molekularnej i modyfikacji genetycznej organizmów.
25% rabatu
47,12
62,48 zł
niedostępny
Opakowanie Podstawy biotechnologii przemysłowej
Podstawy biotechnologii przemysłowej
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Książka dotyczy poprawnej realizacji procesów i operacji biotechnologicznych, a przede wszystkim optymalizacji oraz doboru warunków technicznych i technologicznych decydujących o jakości gotowych bioproduktów.
26% rabatu
62,08
84,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
4
5
6
7
8
8
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj