Okładka książki Mięso i przetwory drobiowe
Mięso i przetwory drobiowe
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę
25% rabatu
46,71
61,95 zł
niedostępny
Okładka książki Inżynieria biochemiczna
Inżynieria biochemiczna
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Książka wprowadza studentów kierunków technicznych wyższych uczelni w zagadnienia biochemii i mikrobiologii, a studentom biotechnologii przybliża termodynamikę i kinetykę zjawisk transportowych, reakcji enzymatycznych oraz wzrostu drobnoust
25% rabatu
51,27
68,00 zł
niedostępny
Opakowanie Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2
Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia: - charakterystyka sacharydów, lipidów, białek - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów - chemiczne i biochemiczne przemiany skła
25% rabatu
34,83
46,20 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia Żywności 2. Sacharydy, Lipidy i Białka
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.
25% rabatu
34,04
45,15 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia Żywności 3. Odżywcze i Zdrowotne właściw.
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.
25% rabatu
34,04
45,15 zł
niedostępny
Okładka książki Zarządzanie jakością żywności
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na
19% rabatu
47,58
59,00 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastronomiczna cz.2 Kmiołek WSiP
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w
15% rabatu
34,12
40,30 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastron. z towarozn. cz.2 Procner WSiP
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. oraz instrukcji programowe
16% rabatu
33,84
40,46 zł
niedostępny
Okładka książki Marketing produktów żywnościowych
Książka obejmuje problematykę marketingu produktów żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem branż: mleczarskiej, przetwórstwa mięsa i owocowo-warzywnej. Autorzy skupili uwagę na: teoretycznych aspektach marketingu żywności, strategiach
27% rabatu
43,51
59,90 zł
niedostępny
Opakowanie Chemia żywności Składniki żywności t.1
Chemia żywności Składniki żywności t.1
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
W tomie 1 przedstawiono podstawowe wiadomości dotyczące m. in. rozwoju chemii żywności, budowy głównych surowców żywnościowych, a także szeroko pojętych funkcji, jakie w niej pełnią składniki mineralne, woda, barwniki, substancje zapachowe,
20% rabatu
50,43
63,00 zł
niedostępny
Opakowanie Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
25% rabatu
34,83
46,20 zł
niedostępny
Okładka książki Ogólna technologia żywności
Książka zawiera : - charakterystykę głównych źródeł żywności - surowców przemysłu spożywczego - produktów spożywczych i ich jakości - operacje mechaniczne i termiczne - operacje typu dyfuzyjnego - procesy i operacje fizykochemiczne - proce
20% rabatu
50,43
63,00 zł
niedostępny
Opakowanie Mikrobiologia techniczna tom 2
Nowoczesny podręcznik poświęcony zjawiskom wywoływanym przez mikroorganizmy podczas realizacji procesów przemysłowych. Zadaniem mikrobiologii technicznej jest badanie i gromadzenie informacji o mikroorganizmach, wprowadzonych do procesów pr
27% rabatu
43,51
59,90 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia Żywności 1. Składniki Żywności
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.
20% rabatu
50,43
63,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
4
5
6
7
8
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj