Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Autor:
Sojak Sławomir
Kotaś Ryszard
Wydawca:
PWE
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788320817751
EAN:
9788320817751
oprawa:
Miękka
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
328
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
41,04 zł
Cena detaliczna:
62,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,91 zł
Opis produktu
Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili:
cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej,
rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii,
rentowność i koszty w tych branżach,
zysk i politykę cenową,
budżetowanie,
zarządzanie gotówką i kapitałem,
decyzje inwestycyjne
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|