Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Difin
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788380850040
EAN:
9788380850040
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Systemy, metody, narzędzia
format:
16x23 cm
język:
polski
liczba stron:
198
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
38,66 zł
Cena detaliczna:
48,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,62 zł
Opis produktu
Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|