Bezpieczeństwo żywnościowe żołnierzy Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej w warunkach kryzysu epi
Autor:
(red.) Paweł Kler
Jerzy Bertrandt
Wydawca:
Adam Marszałek
wysyłka: 48h
ISBN:
9788381805346
EAN:
9788381805346
oprawa:
oprawa: broszurowa
język:
polski
liczba stron:
295
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
28% rabatu
40,06 zł
Cena detaliczna:
56,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,95 zł
Opis produktu
Niniejsza publikacja ma swojego adresata, ponieważ może służyć oczekiwaniom środowisk naukowych, naukowo - dydaktycznych nie tylko wojskowych wyższych uczelni oraz instytucji, w których gestii spoczywa bezpieczeństwo żywnościowe. Książka może być także użyteczna nie tylko dla studentów, ale i podmiotów gospodarczych.
Fragment recenzji prof. dr. hab. Lecha Kościeleckiego x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|