Okładka książki Ekon. i prawo w hotelarstwie - podst. ekonom. REA

Ekon. i prawo w hotelarstwie - podst. ekonom. REA

Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788375441284
EAN: 9788375441284
oprawa: oprawa: broszurowa
podtytuł: Podstawy ekonomiczne i prawne w hotelarstwie. Technikum.
format: 16,5x23,5 cm
język: polski
liczba stron: 304
rok wydania: 2009
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
10% rabatu
32,97 zł
Cena detaliczna: 
36,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,94

Opis produktu

PODSTAWY EKONOMICZNE I PRAWNE - podręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz uczących się w szkołach innego typu, zainteresowanych podstawami ekonomiczno-prawnymi. Książka omawia podstawowe zagadnienia z zakresu pojęć prawnych, ekonomicznych, prawa cywilnego, prawa gospodarczego, prawa pracy, ochrony środowiska. Wskazuje jak zastosować wiedzę teoretyczną przy rozwiązywaniu prostych problemów prawnych w branży hotelarsko-turystycznej.Niektóre treści przekazywane są czytelnikowi wprost, do innych dochodzi sam po wykonaniu ćwiczeń mających na celu ukształtowanie określonych umiejętności, postaw i zachowań, analizie tekstów zaczerpniętych z prasy hotelarskiej czy też załączonych aktów prawnych. Istotną zaletą podręcznika jest jego przejrzystość i prosta budowa. Podręcznik został napisany w oparciu o aktualną podstawę programową oraz standardy wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj