Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REA

Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REA

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302148309
EAN: 9788302148309
oprawa: Miękka
podtytuł: Nowa podstawa programowa Kwalifikacja T.11
format: 17x24 cm
język: polski
Seria: HOTELARSTWO
liczba stron: 344
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
10% rabatu
40,04 zł
Cena detaliczna: 
44,36 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,04

Opis produktu

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Wprowadza w podstawy turystyki. Omawia szczegółowo zasady standaryzacji obiektów noclegowych. Przedstawia charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisuje największe sieci hotelowe. Prezentuje główne organizacje hotelarskie. 
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj