Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REA
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302148309
EAN:
9788302148309
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Nowa podstawa programowa Kwalifikacja T.11
format:
17x24 cm
język:
polski
Seria:
HOTELARSTWO
liczba stron:
344
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
10% rabatu
40,13 zł
Cena detaliczna:
44,36 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,04 zł
Opis produktu
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Wprowadza w podstawy turystyki. Omawia szczegółowo zasady standaryzacji obiektów noclegowych. Przedstawia charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisuje największe sieci hotelowe. Prezentuje główne organizacje hotelarskie.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|