Okładka książki Ekon. i prawo w hotelarstwie - podst. rachun. REA

Ekon. i prawo w hotelarstwie - podst. rachun. REA

Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788375442588
EAN: 9788375442588
oprawa: oprawa: broszurowa
podtytuł: Technik hotelarstwa
format: 16,5x23,5 cm
język: polski
liczba stron: 284
rok wydania: 2009
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
7% rabatu
25,07 zł
Cena detaliczna: 
27,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,01

Opis produktu

Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwiePodręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Może też stanowić materiał pomocniczy do nauczania rachunkowości na kursach dla recepcjonistów, kelnerów itp. oraz w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelarstwa i gastronomii. Książka omawia podstawowe zasady rachunkowości hotelowej oraz cały wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu. Przedstawia kalkulacje usług świadczonych w hotelu oraz zagadnienia dotyczące analizy ekonomicznej w działalności hotelarskiej. Podręcznik został opracowany w oparciu o podstawę programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa z uwzględnieniem obowiązujących aktów prawnych.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj