Ekon. i prawo w hotelarstwie - podst. rachun. REA
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375442588
EAN:
9788375442588
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Technik hotelarstwa
format:
16,5x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
284
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
7% rabatu
25,07 zł
Cena detaliczna:
27,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,01 zł
Opis produktu
Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwiePodręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Może też stanowić materiał pomocniczy do nauczania rachunkowości na kursach dla recepcjonistów, kelnerów itp. oraz w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelarstwa i gastronomii. Książka omawia podstawowe zasady rachunkowości hotelowej oraz cały wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu. Przedstawia kalkulacje usług świadczonych w hotelu oraz zagadnienia dotyczące analizy ekonomicznej w działalności hotelarskiej. Podręcznik został opracowany w oparciu o podstawę programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa z uwzględnieniem obowiązujących aktów prawnych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|