Kultura bezpieczeństwa żywności.
Wydawca:
CeDeWu
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788381024860
EAN:
9788381024860
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Istota i narzędzia pomiaru.
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
190
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
43,02 zł
Cena detaliczna:
57,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,02 zł
Opis produktu
Kolejne już wydanie pierwszej w Polsce monografii zgłębiającej temat kultury bezpieczeństwa żywności.
Książka jest przeznaczonego dla zainteresowanych promowaniem i wdrażaniem metod, postaw oraz wartości niezbędnych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności.
Wśród omówionych tematów:
- postawy definicyjne i założenia ogólnej istoty bezpieczeństwa oraz bezpieczeństwa żywności
- problematyka klimatu i kultury bezpieczeństwa żywności, w tym próba ujęcia zjawiska kultury sprawiedliwego traktowania (just culture)
- czynniki oraz uwarunkowania sprzyjające tworzeniu kultury bezpieczeństwa żywności
- narzędzia pozwalające określić, zmierzyć i ocenić dojrzałość poziomu kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji oraz wskazać na obszary wymagające doskonalenia.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|