Nowa książka autora międzynarodowego bestsellera! Wszyscy kochają włoskie jedzenie. Ale jak to się stało, że Włosi jedzą tak smacznie? Twórcy reklam wmawiają nam, że odpowiedź leży w toskańskich winnicach i gajach oliwnych - wśród smaganych
Explore the diverse cuisine of Spain’s Balearic Islands – Mallorca, Menorca, Ibiza, and Formentera – through 155 authentic home cooking recipes.
Located off the Spanish Mediterranean coast, the Balearic Islands are renowned for their natur
Poradnik Air fryer. Najlepsze przepisy pokaże ci jak najlepiej wykorzystać to kuchenne urządzenie, dzięki któremu możesz gotować z użyciem minimalnej ilości tłuszczu, czy oleju – zaczynając od tradycyjnych potraw pieczonych i grillowanych,
Lean into the food phenomenon and culture craze that’s captured the world, with ramen, the healthy fast-food that is quick to cook and delicious to eat.
With slurpable noodles, umami broths and colourful customizable toppings, this unique
Voted No. 1 IndyBest Celebrity Cookbook
Your favourite TV chef, Mary Berry, is back! Her classic recipe book is updated and filled with hundreds of delicious dishes and easy step-by-step instructions so you can make the perfect dish every
Looking for exciting vegan food when you are out and about? Put flavour back into your lunch box with delicious, healthy meals that you can take anywhere.
With a focus on easy and affordable vegan lunch ideas, Vegan on the Go packs 100 veg
Cocktails is your award-winning guide to the art of mixing perfect drinks.
Should a martini be shaken or stirred? How do you muddle an impeccable mojito? Find the answers to all your cocktail questions and learn the secrets behind classic
Take a mouth-watering trip to the Balkans and celebrate the spirit of North Macedonia with traditional recipes, joyful stories, and a new generation of dishes.
Founder of London-based delivery service and shop Mystic Burek, Spasia Dinkovsk
The ultimate guide to classic bakes and modern favourites that doesn't just tell you what to do - it shows you.
What's the difference between beating and folding? What should "soft peaks" look like? How do you line a pastry crust? When it
Discover and explore every type of whisky, from the classic single and smooth blended malts of Scotland, to the lesser-known corn and rye whiskies appearing on the scene. Featuring 500 whiskies from 23 countries, Great Whiskies is the perfe
100 simple recipes to be made in an air fryer, from three-time Sunday Times bestseller and viral sensation Fitwaffle (14 million followers).
Mouth-watering recipes from Fitwaffle, ready in a flash - including both sweet and savoury
From d
A modern and celebratory collection of recipes inspired by the holy month of Ramadhan, from the most prominent Muslim in UK cookery
During the month of Ramadhan, the long hours of daylight fasting mean that when mealtimes do arrive, food t
Wyjątkowa, stylizowana na starodruk publikacja, kulinarna podróż w przeszłość oparta jest na książce autorstwa Elfriede Rathmann Asu schmeckts derhme (Smacznie, jak niegdyś). To nie tylko zbiór oryginalnych receptur, ale również unikalny za
Wprowadź smaki Korei do swojej kuchni. Nie czuj się obco w koreańskiej restauracji. Czytaj, gotuj i ciesz się smakiem kimchi, ciastek ryżowych, zup i dań głównych, banchanów oraz deserów. Poznaj koreańską kulturę jedzenia i serwowania posił
Jedna z najsmaczniejszych kuchni świata teraz w twoim domu! Kuchnia tajska jest wysoko ceniona na świecie i słusznie. Ma wiele twarzy, ale niezmiennie wyróżnia ją równowaga smaków, którym towarzyszy prawdziwa eksplozja przypraw i aromatów.
Kuchnia indyjska zachwyca bogactwem smaków, aromatów i kolorów. Wyrusz w kulinarną podróż do Indii, poznaj przepisy na najlepsze dania i przekonaj się, jak łatwo przygotować je w domu! Skosztuj szaszłyków z jagnięciny z imbirem i kolendrą,
Ever wondered how to make a dessert extra delicious? Look no further.
In this book, Alexina Anatole, MasterChef finalist and author of Bitter, guides you through unlocking the secrets of sweetness.
Journeying through 10 shades of sweetnes
The definitive cookbook bible of the world’s most popular and oldest cuisine
Now available with a new lush red cover with gilt edging,China: The Cookbook presents more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the hom
Make every night taco night!
Bring together your favourite people for the ultimate taco night. Whether it’s a weekend gathering with friends, a date-night in, or simply taco Tuesday, Taco Night has the best tacos for the right occasion.
L
The debut cookbook by Christina Soteriou, the plant-based chef with a rapidly-growing online platform of 350k followers. For fans of Mob, Anna Jones and Ottolenghi FLAVOUR.
100 simple, tasty and secretly healthy recipes, with flavour in ev
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?