Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Difin
wysyłka: niedostępny
Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa pr
20% rabatu
38,62 zł
48,00 zł
niedostępny
Strategie i praktyki sprawnego działania Lean Six Sigma i inne
Autor:
Hamrol Adam
Wydawca:
PWN
wysyłka: niedostępny
Książka prezentuje metody zarządzania jakością produkcji od praktycznej, biznesowej strony. Jej celem jest wskazanie właściwych narzędzi, które umożliwiają stworzenie dobrego produktu w najbardziej efektywny sposób. Aby ten cel osiągnąć, na
25% rabatu
52,06 zł
69,00 zł
niedostępny
Model transferu technologii w klastrach morskich w Polsce
Autor:
Kozojć Katarzyna
Wydawca:
CeDeWu
wysyłka: niedostępny
Praca stanowi studium teoretyczno-metodologiczne-empiryczne dotyczące transferu technologii w klastrach morskich. Ukazuje złożoność tej tematyki, problemy jakie występują w dążeniu do innowacyjności i rozwoju tych struktur oraz propozycje w
30% rabatu
41,44 zł
59,00 zł
niedostępny
Mapowanie historyjek użytkownika Przepis na produkt idealny
Autor:
Jeff Patton
Wydawca:
Helion
wysyłka: niedostępny
Podczas projektowania wielu procesów produkcyjnych, łącznie z budową oprogramowania, za kluczowe kryteria uznaje się szybkość wykonywania zadań, wydajność czy niskie koszty. Tymczasem opracowanie produktu o wyjątkowej wartości rynkowej wyma
45% rabatu
37,95 zł
69,00 zł
niedostępny
Książka ta została napisana głownie z myślą o osobach mających aspiracje do szeroko pojętego zarządzania procesami: dyrektorów produkcji, kierowników ale również wszystkich tych, którzy odpowiadają za kształt i efektywność procesów, nie tyl
15% rabatu
55,63 zł
65,10 zł
niedostępny
Problemy zarządzania i inżynierii produkcji
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej
wysyłka: niedostępny
W opracowaniu poruszono zagadnienie doboru strategii w zakresie procesu produkcyjnego lub usługowego. W ramach tego zagadnienia dokonano podziału procesów produkcyjnych według typów przebiegu - przepływu produkcji / świadczenia usług, a nas
10% rabatu
7,24 zł
8,00 zł
niedostępny
Niniejsza praca jest wynikiem realizacji przez autorów drugiego etapu projektu badawczego. Praca jest kontynuacją monografii Inteligentne systemy produkcyjne - ewolucja i problemy organizacji projektów informatycznych.
10% rabatu
17,73 zł
19,60 zł
niedostępny
W książce omówiono: techniki wytwarzania wyrobów, zadania i strukturę współczesnego zakładu produkcyjnego, procesy produkcyjne i technologiczne stosowane w budowie maszyn, techniczne przygotowanie nowych wyrobów, metodykę projektowania różn
22% rabatu
30,60 zł
39,00 zł
niedostępny
Technologia gastronomiczna z toraroznastwem. zeszyt ćwiczeń
Wydawca:
eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
wysyłka: niedostępny
Technologia gastronomiczna z toraroznastwem. zeszyt ćwiczeń
17% rabatu
12,46 zł
15,00 zł
niedostępny
Książka oddawana do rąk czytelników stanowi trzeci tom publikacji pod ogólnym tytułem Inżynieria zarządzania (pierwsze dwa tomy ukazały się nakładem Wydawnictwa Placet) i jest adresowana do studentów studiów II stopnia (magisterskich), III
24% rabatu
67,68 zł
89,00 zł
niedostępny
We współczesnym przemyśle automatyzacja procesów produkcyjnych jest podstawą nowoczesnych systemów wytwarzania. Dzięki niej uzyskuje się wysoką jakość wyrobów oraz minimalizuje koszty produkcji, co przekłada się na wzrost konkurencyjności p
22% rabatu
30,60 zł
39,00 zł
niedostępny
Towaroznawstwo i przechow. żywności ćw. FORMAT-AB
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę organoleptyczną, klasyfikac
20% rabatu
20,84 zł
26,00 zł
niedostępny
Publikacja jest podręcznikiem do nauki przedmiotu zarządzanie innowacjami i wielu specjalistycznych programów na kierunkach: zarządzanie, zarządzanie i inżynieria produkcji oraz logistyka.
Zawiera kompleksową wiedzę o charakterze interdyscy
20% rabatu
36,20 zł
45,00 zł
niedostępny
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Po
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Po
17% rabatu
40,76 zł
49,20 zł
niedostępny
Interesująca publikacja dla menedżerów – jak wykorzystać narzędzia inżynierii procesowej, technologii produkcji, badań operacyjnych, analizy wartości dla potrzeb szacowania i kontroli kosztów przedsiębiorstwa oraz optymalizowania rentownośc
15% rabatu
107,67 zł
126,00 zł
niedostępny
W prezentowanej książce autorki przedstawiają przedsiębiorczość przez pryzmat narzędzi i otoczenia zaawansowanych technologii. To kompendium wiedzy dla studentów, przedsiębiorców i naukowców, ale także dla tych, którzy zakładają lub chcą w
22% rabatu
35,97 zł
46,00 zł
niedostępny
Zobacz, jak skutecznie zarządzać pracą!Zwinne metodyki zarządzania projektami biją kolejne rekordy popularności. Scrum jest najbardziej rozpoznawalną spośród nich, jednak nie sprawdza się w każdym przypadku. Dlatego warto poznać inne sposob
40% rabatu
35,61 zł
59,00 zł
niedostępny
Książka prezentuje metody zarządzania jakością produkcji od praktycznej, biznesowej strony. Jej celem jest wskazanie właściwych narzędzi, które umożliwiają stworzenie dobrego produktu w najbardziej efektywny sposób. Żeby ten cel osiągnąć na
43% rabatu
53,42 zł
94,00 zł
niedostępny
Relacje procesów logistycznych jako czynnik efektywności ekonomicznej przedsiębiorstw produkcyjnych
Autor:
Milewski Dariusz
wysyłka: niedostępny
Efektywność procesów gospodarowania w przedsiębiorstwie produkcyjnym
Procesy logistyczne w świetle współczesnych zjawisk gospodarczych i społecznych
Uwarunkowania funkcjonowania przedsiębiorstwa we współczesnym świecie i ich wpływ na relacj
10% rabatu
44,32 zł
49,00 zł
niedostępny
Odpowiedzialność za produkt w zarządzaniu innowacyjnym przedsiębiorstwem
Autor:
Zymonik Krzysztof
Wydawca:
Difin
wysyłka: niedostępny
W prezentowanej publikacji autor przedstawia związki przyczynowo-skutkowe pomiędzy działaniami producentów ukierunkowanymi na bezpieczeństwo ludzi i środowiska, a rozwiązaniami organizacyjno-prawnymi chroniącymi konsumentów jako słabszą str
24% rabatu
45,82 zł
60,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|