Okładka książki Techniki pracy w hotelarstwie REA - WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).Pomaga utrwalić wiadomości z zakresu historii hotelarstwa.Przybliża bazę noclegową w Polsce i j
13% rabatu
42,93
49,60 zł
niedostępny
Okładka książki Sprzedaż towarów Poradnik metodyczny
Sprzedaż towarów Poradnik metodyczny
Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
Jako załącznik i materiał pomocniczy do podręcznika Sprzedaż towarów proponuję poradnik dla nauczyciela zawierający zestaw planów metodycznych. Zajęcia prowadzone są nowoczesnymi metodami aktywizującymi, poszukującymi. Metoda projektów jest
35% rabatu
9,72
15,00 zł
niedostępny
Okładka książki Stylizacja T.I Kreowanie wizerunku we fryzjerstwie
Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu kwalifikacji A.23 (Stylizacja fryzur z wykorzystaniem technik wizualizacji). Uczy wykonywania rysunków, zastosowania kolorów we fryzjerstwie, proje
45% rabatu
27,83
50,60 zł
niedostępny
Okładka książki Fryzjerstwo T.II Techniki fryzjerskie REA - WSiP
Podręcznik do kształcenia w zawodach fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu kwalifikacji A.19 (Wykonywanie zabiegów fryzjerskich). Do nauki pielęgnacji, ondulacji, strzyżenia, układania i zmiany koloru włosów. Zaw
39% rabatu
32,08
52,60 zł
niedostępny
Okładka książki Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.12
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (cz
14% rabatu
22,27
26,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.11
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (cz
14% rabatu
22,27
26,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.15
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy
20% rabatu
19,29
24,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.6
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. ""Sporządzanie potraw i napojów""Zbiór przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań
20% rabatu
19,29
24,00 zł
niedostępny
Okładka książki Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy T.2 FORMAT-AB
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
45% rabatu
21,45
39,00 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługa turystyczna cz.I Organizacja imprez... T.1
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
20% rabatu
28,04
34,90 zł
niedostępny
Okładka książki Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy T.1 FORMAT-AB
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
20% rabatu
28,12
35,00 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługa klientów Prowadzenie sprzedaży A.18 Podręcznik Tom 3
W podręczniku opisano: – zasady obsługi klientów (charakterystykę zawodu sprzedawcy, metody sprzedaży, rozmowę sprzedażową, organizację pracy w sklepie), – promocję towarów (reklamę, funkcje opakowań, sprzedaż osobistą, kształtowanie wizeru
20% rabatu
20,89
26,00 zł
niedostępny
Okładka książki Organizacja i techniki sprzedaży Podręcznik A.18 Prowadzenie sprzedaży Tom 2
W podręczniku przedstawiono: – ogólną charakterystykę handlu (klasyfikację i formy handlu, funkcje przedsiębiorstw handlowych) – dostawy towarów (zagadnienia dot. popytu, zakupu i przyjmowania towarów) – gospodarkę magazynową – przygotowani
17% rabatu
21,65
26,00 zł
niedostępny
Okładka książki Organizowanie sprzedaży 2 Org. i techn. sprzedaży
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z obsługą urządzeń stosowanych na różnych stanowisk
33% rabatu
31,77
47,10 zł
niedostępny
Okładka książki Pracownia sprzedaży Zbiór ćwiczeń Prowadzenie sprzedaży A.18
Obszerny zbiór ćwiczeń, który pomoże uczniom w zrozumieniu zadań przedsiębiorstwa handlowego i typowych czynności w nim wykonywanych. Materiał książki składa się z części teoretycznej oraz z ćwiczeń praktycznych. Objaśnienia znajdujące się
17% rabatu
24,98
30,00 zł
niedostępny
Okładka książki Towar jako przedmiot handlu Podręcznik Prowadzenie sprzedaży Tom 1
Podręcznik podzielony jest na trzy części. W części pierwszej OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA TOWARÓW opisano: asortyment towarowy, jakość, magazynowanie, transport, opakowanie, oznakowanie i konserwację towarów. W części drugiej CHARAKTERYSTYKA TOW
20% rabatu
21,69
27,00 zł
niedostępny
Okładka książki J. angielski zawodowy dla sprzedawcy...ćw eMPi2
Ćwiczenia z języka angielskiego dla zawodów technik handlowiec i sprzedawcamają spełniać dwa zadania: zapoznać z fachowym słownictwem z zakresu handlu i sprzedaży oraz pomóc wprzygotowaniu do części językowej etapu praktycznego egzaminu pot
19% rabatu
19,37
24,00 zł
niedostępny
Okładka książki Perswazyjny telemarketing. 50 narzędzi sprzedaży..
Kiedy Aleksander Bell rejestrował w Urzędzie Patentowym swój wynalazek, nikt nie przypuszczał, że ponad sto lat później stanie się on narzędziem prowadzenia większości interesów. Bo też i komunikacja międzyludzka przy użyciu telefonu nie je
31% rabatu
25,40
37,00 zł
niedostępny
Okładka książki Prawa konsumenta
Prawa konsumenta
Wydawca: C.H. Beck
wysyłka: niedostępny
Seria „Twoje Prawo” zawiera: hasła w nawiasach kwadratowych, przypisy z opisem poszczególnych zmian, indeks rzeczowy, pogrubienie ostatnich zmian.
27% rabatu
18,09
24,90 zł
niedostępny
Okładka książki Towar jako przedmiot handlu REA - WSiP
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwa
45% rabatu
27,83
50,60 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
32
33
34
35
36
60
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj