Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną po
9% rabatu
43,57 zł
48,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,20 zł
Książka będzie zbiorem zasad, którymi powinien kierować się organizator, pragnący w sposób wysoce skuteczny i atrakcyjny kreować aktywny, zdrowy styl życia, organizując imprezy sportowo-rekreacyjne, akcje profilaktyczno-zdrowotne. Podręczni
6% rabatu
36,82 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,82 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik eksploatacji portów i terminali zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.33 (Obsługa podróżnych w portach i terminalach). Autorki zaprezentowały wiedzę na temat procesu obsługi podróżnych w portach i termi
13% rabatu
56,18 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 52,94 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik eksploatacji portów i terminali zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.33 (Obsługa podróżnych w portach i terminalach). Prezentuje wiedzę na temat organizowania i wykonywania obsługi podróżnych w portach
13% rabatu
56,18 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 52,94 zł
Książka pełni rolę doradcy dla osób zainteresowanych uruchomieniem działalności gospodarczej w sieci, a następnie jej prowadzeniem. Omówiono w niej krok po kroku wszystkie czynności, jakie należy wykonać, by prawidłowo przygotować kampanię
17% rabatu
44,80 zł
54,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,80 zł
Pierwszy w Polsce podręcznik poświęcony w całości tematowi zarządzania jakością w sektorze usługowym. Książka zawiera innowacyjne i autorskie rozwiązania oraz objaśnienia i adaptacje najlepszych światowych koncepcji. Autor skupia się m.in.
4% rabatu
70,80 zł
74,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,58 zł
Nie dziw się, że klient reaguje jak kupiec, skoro ty zachowujesz się jak sprzedawca. W psychologii sprzedaży roi się od samozwańczych guru proponujących mniej lub bardziej wyrafinowane techniki sprzedawania i wywierania wpływu na klienta. M
19% rabatu
51,64 zł
64,01 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,41 zł
Bilety do sklepu. Handel reglamentowany w PRL
Autor:
Zawistowski Andrzej
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
„Bilety” do sklepu – kartki żywnościowe, bony, bilety towarowe, karty zaopatrzenia czy wkładki zaopatrzeniowe – w XX w. towarzyszyły niemal każdemu pokoleniu Polaków. Po raz pierwszy pojawiły się w czasie I wojny światowej i były używane aż
1% rabatu
113,34 zł
114,01 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 78,28 zł
Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT
Autor:
Katarzyna Osiekowicz
Wydawca:
Difin
wysyłka: 48h
Podręcznik „Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT” jest kompleksowym opracowaniem pozwalającym na opanowanie obsługi programu Subiekt GT oraz przygotowaniem się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe.
Książka opisuje pod
9% rabatu
32,72 zł
36,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,72 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gas
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.
Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania j
26% rabatu
68,57 zł
92,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,57 zł
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.
Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania j
26% rabatu
68,57 zł
92,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,93 zł
Search engine optymalization (SEO), czyli optymalizacja pod kątem wyszukiwarek, to zbiór metod, dzięki którym witryna internetowa pojawia się wśród pierwszych wyników pokazywanych przez przeglądarkę Google czy Bing. SEO jest więc podstawowy
32% rabatu
66,85 zł
99,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,85 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Autor:
Derbis Anna
Linka Lidia
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
PKZ(T.h) Umiejętn
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Analiza porównawcza polityki energetycznej importerów i eksporterów surowców energetycznych na przykładzie Niemiec i Arabii Saudyjskiej
Autor:
Ulatowski Rafał
Wydawca:
Scholar
wysyłka: 48h
Przedmiotem badań jest polityka energetyczna Niemiec i Arabii Saudyjskiej w perspektywie geoekonomicznej. Jest to pierwsza publikacja, która porównuje te państwa pod tym kątem. O ile Arabia Saudyjska dąży do utrzymania roli ropy naftowej ja
28% rabatu
24,12 zł
33,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,12 zł
Fenomen gwałtownego rozwoju usług w XXI w. pojawił się w gospodarce światowej równolegle z kreowaniem nowoczesnej logistyki w przedsiębiorstwach jako ogniwach międzynarodowego łańcucha dostaw. W książce przedstawiono, na podstawie najnowszy
4% rabatu
70,80 zł
74,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,58 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Orga
52,00 zł
Dodaj
do koszyka
Sprzedaż produktów i usług reklam. podr. EKONOMIK
Autor:
Leszek Zaborowski
Wydawca:
EKONOMIK
wysyłka: 48h
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowych Wszystkie zagadnienia zostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie praktyczny i zobrazowane licznymi wzorami dok
9% rabatu
30,51 zł
33,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,51 zł
Hipermarkety opanowały handel na Zachodzie. Olbrzymie centra handlowe i międzynarodowe sieci w błyskawicznym tempie wyparły małe, lokalne sklepiki, zajmując nie tylko tereny na przedmieściach, ale również wkraczając do centrów miast i niszc
29% rabatu
42,47 zł
60,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,47 zł
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące marketingu w sprzedaży usług i imprez turystycznych. Omówiono tu metody sprzedaży usług i imprez turystycznych oraz towarzyszące im umowy. Pokazano także najważniejsz
13% rabatu
45,60 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,97 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|