Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną po
9% rabatu
43,57
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,20
Okładka książki Organizacja imprez
Organizacja imprez
Wydawca: Difin
wysyłka: 48h
Książka będzie zbiorem zasad, którymi powinien kierować się organizator, pragnący w sposób wysoce skuteczny i atrakcyjny kreować aktywny, zdrowy styl życia, organizując imprezy sportowo-rekreacyjne, akcje profilaktyczno-zdrowotne. Podręczni
6% rabatu
36,82
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,82
Okładka książki Obsługa podróżnych w portach i terminalach. Kwalifikacja AU.33. Część 2
Podręcznik do nauki zawodu technik eksploatacji portów i terminali zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.33 (Obsługa podróżnych w portach i terminalach). Autorki zaprezentowały wiedzę na temat procesu obsługi podróżnych w portach i termi
13% rabatu
56,18
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 52,94
Okładka książki Obsługa podróżnych w portach i terminalach. Kwalifikacja AU.33. Część 1
Podręcznik do nauki zawodu technik eksploatacji portów i terminali zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.33 (Obsługa podróżnych w portach i terminalach). Prezentuje wiedzę na temat organizowania i wykonywania obsługi podróżnych w portach
13% rabatu
56,18
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 52,94
Okładka książki E-Marketing dla małych i średnich przedsiębiorstw
Książka pełni rolę doradcy dla osób zainteresowanych uruchomieniem działalności gospodarczej w sieci, a następnie jej prowadzeniem. Omówiono w niej krok po kroku wszystkie czynności, jakie należy wykonać, by prawidłowo przygotować kampanię
17% rabatu
44,80
54,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,80
Okładka książki Zarządzanie jakością usług
Pierwszy w Polsce podręcznik poświęcony w całości tematowi zarządzania jakością w sektorze usługowym. Książka zawiera innowacyjne i autorskie rozwiązania oraz objaśnienia i adaptacje najlepszych światowych koncepcji. Autor skupia się m.in.
4% rabatu
70,80
74,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,58
Okładka książki Sprzedaż bez sprzedawania
Nie dziw się, że klient reaguje jak kupiec, skoro ty zachowujesz się jak sprzedawca. W psychologii sprzedaży roi się od samozwańczych guru proponujących mniej lub bardziej wyrafinowane techniki sprzedawania i wywierania wpływu na klienta. M
19% rabatu
51,64
64,01 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,41
Okładka książki Bilety do sklepu. Handel reglamentowany w PRL
„Bilety” do sklepu – kartki żywnościowe, bony, bilety towarowe, karty zaopatrzenia czy wkładki zaopatrzeniowe – w XX w. towarzyszyły niemal każdemu pokoleniu Polaków. Po raz pierwszy pojawiły się w czasie I wojny światowej i były używane aż
1% rabatu
113,34
114,01 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 78,28
Okładka książki Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT
Podręcznik „Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT” jest kompleksowym opracowaniem pozwalającym na opanowanie obsługi programu Subiekt GT oraz przygotowaniem się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe. Książka opisuje pod
9% rabatu
32,72
36,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,72
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gas
59,00
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Menedżer gastronomii Część 2
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania j
26% rabatu
68,57
92,40 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,57
Okładka książki Menedżer gastronomii Część 1
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania j
26% rabatu
68,57
92,40 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,93
Okładka książki SEO & SEM
SEO & SEM
Wydawca: CeDeWu
wysyłka: 48h
Search engine optymalization (SEO), czyli optymalizacja pod kątem wyszukiwarek, to zbiór metod, dzięki którym witryna internetowa pojawia się wśród pierwszych wyników pokazywanych przez przeglądarkę Google czy Bing. SEO jest więc podstawowy
32% rabatu
66,85
99,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,85
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętn
48,00
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Analiza porównawcza polityki energetycznej importerów i eksporterów surowców energetycznych na przykładzie Niemiec i Arabii Saudyjskiej
Przedmiotem badań jest polityka energetyczna Niemiec i Arabii Saudyjskiej w perspektywie geoekonomicznej. Jest to pierwsza publikacja, która porównuje te państwa pod tym kątem. O ile Arabia Saudyjska dąży do utrzymania roli ropy naftowej ja
28% rabatu
24,12
33,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,12
Okładka książki Logistyka usług
Fenomen gwałtownego rozwoju usług w XXI w. pojawił się w gospodarce światowej równolegle z kreowaniem nowoczesnej logistyki w przedsiębiorstwach jako ogniwach międzynarodowego łańcucha dostaw. W książce przedstawiono, na podstawie najnowszy
4% rabatu
70,80
74,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,58
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Orga
52,00
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sprzedaż produktów i usług reklam. podr. EKONOMIK
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowych Wszystkie zagadnienia zostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie praktyczny i zobrazowane licznymi wzorami dok
9% rabatu
30,51
33,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,51
Okładka książki Hiperszwindel. Jak oszukują nas hipermarkety...
Hipermarkety opanowały handel na Zachodzie. Olbrzymie centra handlowe i międzynarodowe sieci w błyskawicznym tempie wyparły małe, lokalne sklepiki, zajmując nie tylko tereny na przedmieściach, ale również wkraczając do centrów miast i niszc
29% rabatu
42,47
60,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,47
Okładka książki Pracownia obsługi turystycznej. Technik obsługi turystycznej
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące marketingu w sprzedaży usług i imprez turystycznych. Omówiono tu metody sprzedaży usług i imprez turystycznych oraz towarzyszące im umowy. Pokazano także najważniejsz
13% rabatu
45,60
52,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,97
Liczba wyświetlanych pozycji:
2
3
4
5
6
60
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj