![]() Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT
Autor:
Katarzyna Osiekowicz
Wydawca:
Difin
wysyłka: 48h
Podręcznik „Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT” jest kompleksowym opracowaniem pozwalającym na opanowanie obsługi programu Subiekt GT oraz przygotowaniem się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe.
Książka opisuje pod
9% rabatu
32,72 zł
36,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,72 zł
![]()
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gas
7% rabatu
54,92 zł
59,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,92 zł
![]()
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.
Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania j
26% rabatu
68,57 zł
92,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,57 zł
![]()
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.
Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania j
26% rabatu
68,57 zł
92,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,57 zł
![]()
Search engine optymalization (SEO), czyli optymalizacja pod kątem wyszukiwarek, to zbiór metod, dzięki którym witryna internetowa pojawia się wśród pierwszych wyników pokazywanych przez przeglądarkę Google czy Bing. SEO jest więc podstawowy
17% rabatu
82,13 zł
99,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 82,13 zł
![]() Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Autor:
Derbis Anna
Linka Lidia
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
PKZ(T.h) Umiejętn
7% rabatu
44,66 zł
48,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,66 zł
![]()
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Orga
7% rabatu
48,40 zł
52,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,40 zł
![]() Sprzedaż produktów i usług reklam. podr. EKONOMIK
Autor:
Leszek Zaborowski
Wydawca:
EKONOMIK
wysyłka: 48h
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowych Wszystkie zagadnienia zostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie praktyczny i zobrazowane licznymi wzorami dok
9% rabatu
30,51 zł
33,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,51 zł
![]()
Hipermarkety opanowały handel na Zachodzie. Olbrzymie centra handlowe i międzynarodowe sieci w błyskawicznym tempie wyparły małe, lokalne sklepiki, zajmując nie tylko tereny na przedmieściach, ale również wkraczając do centrów miast i niszc
26% rabatu
44,65 zł
60,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,25 zł
![]()
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące marketingu w sprzedaży usług i imprez turystycznych. Omówiono tu metody sprzedaży usług i imprez turystycznych oraz towarzyszące im umowy. Pokazano także najważniejsz
13% rabatu
45,60 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,60 zł
![]() Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.13 Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Wydawca:
eMPi2
wysyłka: 48h
Wydanie dostosowane do kwalifikacji HGT.07 zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych, typ szkoły: technikum; 328 zadań. Testy przygotowujące do egzamin
7% rabatu
30,72 zł
33,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,92 zł
![]() Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. 1
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest
7% rabatu
35,37 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,37 zł
![]() Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia"" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony
7% rabatu
35,37 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,37 zł
![]() BHP w branży hotelarskiej. Podręcznik do kształcenia zawodow
Autor:
Cichy Janusz
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
BHP w branży hotelarskiej. Podręcznik do kształcenia zawodow
13% rabatu
60,60 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,60 zł
![]()
Pracownia obsługi turystycznej. Technik obsługi turystycznej
13% rabatu
63,72 zł
73,50 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,72 zł
audiobook
![]()
Ręce, głowa i serce sprzedawcy
„Ja nie potrafię, nie lubię sprzedawać” — tak mówi wielu z nas. Często także ci, którzy z oferowania innym produktów czy usług uczynili sposób na życie. Znamy narzędzia, potrafimy się nimi posługiwać, jednak n
26% rabatu
29,02 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,02 zł
![]()
To już trzecia książka w serii „Twoja firma widoczna w internecie”, omawiającej najnowsze trendy oraz metody działania firm w internecie. Te nieduże i pełne konkretnej wiedzy publikacje mają charakter pisanych na gorąco raportów z pierwszej
21% rabatu
27,50 zł
34,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,50 zł
![]()
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyz
7% rabatu
36,30 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,30 zł
![]()
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w
18% rabatu
23,69 zł
29,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,69 zł
![]() Żywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
18% rabatu
31,86 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,26 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|