![]()
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania prod
13% rabatu
43,87 zł
50,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,87 zł
![]()
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu fryzjer, realizujący treści materiału zawartego w efektach kształcenia wspólnych dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k) oraz zawartych w kwalifikacji A.19.Obejmuje tematy dotyczące
13% rabatu
36,85 zł
42,50 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,85 zł
![]() Zabójcze lekarstwa i zorganizowana przestępczość, czyli jak koncerny farmaceutyczne niszczą opiekę zdrowotną
Autor:
Peter C Gotzsche
Wydawca:
Purana
wysyłka: 48h
W swojej najnowszej przełomowej książce Peter C Gtzsche odkrywa przed Czytelnikiem oszustwa branży farmaceutycznej, które jprzedstawiciele nie licząc się z życiem i zdrowiem pacjentów fałszują wyniki badań i stosują kłamliwe chwyty marketin
38% rabatu
34,14 zł
54,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,14 zł
![]() Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
13% rabatu
57,13 zł
65,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,62 zł
![]() Obsługa turystyczna cz. IV podstawy turystyki
Autor:
Beata Sawicka (red.)
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.
18% rabatu
30,23 zł
37,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,23 zł
![]() Techniki pracy w hotelarstwie. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2 (2015)
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące obsługi gości w obiekcie hotelarskim, z
13% rabatu
47,33 zł
54,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33 zł
![]() Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćw
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćw
13% rabatu
59,30 zł
68,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,30 zł
![]() Organizacja salonu fryzjerskiego Stylizacja Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23
Autor:
Izabela Sarna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Zakres:
efekty kształcenia wspólne dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k), PKZ (A.n) oraz kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur)
Podręcznik obejmuje tematy dotyczące:
kompetencji personalnych i społecznych,
podej
13% rabatu
38,67 zł
44,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,67 zł
![]()
REA - Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Ze
13% rabatu
47,33 zł
54,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33 zł
![]() Egz. potw. kwal. zawod. A.18 Rozw. zad. EKONOMIK
Autor:
Andrzej Komosa
Wydawca:
EKONOMIK
wysyłka: 48h
Książka obejmuje rozwiązania 5 zadań z czwartego rozdziału pozycji
8% rabatu
9,20 zł
10,01 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,20 zł
![]() Egz. potw. kwal. zawod. A.18 Przykł. zad. EKONOMIK
Autor:
Andrzej Komosa
Wydawca:
EKONOMIK
wysyłka: 48h
Książka dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego. Składa się z czterech rozdziałów. W rozdziale I zamieszczono informacje o przebiegu egzaminu zawodowego oraz wskazówki o tym, jak rozwiązywać zadania egzaminacyjne.
8% rabatu
23,27 zł
25,30 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,27 zł
![]() Obsługa turystyczna cz.II Organizacja imprez.. T.2
Autor:
A. Swastek
D. Sydorko-Raszewska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
18% rabatu
30,23 zł
37,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,23 zł
![]() Zarządzanie hotelem. Wybrane zagadnienia
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
Difin
wysyłka: 48h
Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy, z którą można się spotkać w postaci rozproszonej w wielu branżowych podręcznikach. W publikacji, będącej podręcznikiem akademickim, zebrano najistotniejsze informacje z zakresu omawianej tematyki.
23% rabatu
38,34 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,34 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2. części kwalifikacji A.22 (Zarządzanie działalnością handlową). Kształci umiejętności związane z działalnością firmy handlowej (negocjacje handlowe, zawieranie umó
13% rabatu
44,20 zł
51,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,20 zł
![]()
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu umiejętności stanowiących podstawę kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Charakteryzuje rodzaje turystyki. Omawia różne typy produktów turystycznych. Wprowadza w zagadnienia związane z prowad
13% rabatu
47,33 zł
54,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33 zł
![]()
Podręcznik zawiera: wprowadzenie w zasady marketingu, charakterystykę rynku usług turystycznych, omówienie metod tworzenia katalogów, materiałów promocyjnych i informacyjnych, przegląd metod działań marketingowych.Liczne pytania i ćwiczenia
13% rabatu
48,30 zł
55,70 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,30 zł
![]()
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje te
13% rabatu
47,33 zł
54,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33 zł
![]()
Tak, to nieprzyjemny temat, ale mnie nie dotyczy. U mnie pracują tylko uczciwe osoby. Mam do nich zaufanie.
Jesteś pewien, że problem kradzieży pracowniczej nie jest Twoim problemem?
A czy zdarzają Ci się niezgodności sprzedaży z raportam
39% rabatu
40,67 zł
67,20 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,67 zł
![]()
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł prz
13% rabatu
58,44 zł
67,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,49 zł
![]() Stylizacja fryzur. Kwalifikacja AU.26/FRK.03 WSiP
Autor:
Beata Wach-Mińkowska
Ewa Mierzwa
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik usług fryzjerskich. Uczy wykonywania rysunków fryzur z zastosowaniem różnych technik ich projektowania, tworzenia portfolio projektów fryzur, opracowywania rysunków instruktażowych, skalowania fryzury. W p
13% rabatu
59,30 zł
68,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,30 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|