Okładka książki Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania prod
13% rabatu
43,87
50,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,87
Okładka książki Działalność usługowa we fryzjerstwie. Kwal. A.19
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu fryzjer, realizujący treści materiału zawartego w efektach kształcenia wspólnych dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k) oraz zawartych w kwalifikacji A.19.Obejmuje tematy dotyczące
13% rabatu
36,85
42,50 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,85
Okładka książki Zabójcze lekarstwa i zorganizowana przestępczość, czyli jak koncerny farmaceutyczne niszczą opiekę zdrowotną
W swojej najnowszej przełomowej książce Peter C Gtzsche odkrywa przed Czytelnikiem oszustwa branży farmaceutycznej, które jprzedstawiciele nie licząc się z życiem i zdrowiem pacjentów fałszują wyniki badań i stosują kłamliwe chwyty marketin
38% rabatu
34,14
54,90 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,14
Okładka książki Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
13% rabatu
57,13
65,90 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,62
Okładka książki Obsługa turystyczna cz. IV podstawy turystyki
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.
18% rabatu
30,23
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,23
Okładka książki Techniki pracy w hotelarstwie. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2 (2015)
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje tematy dotyczące obsługi gości w obiekcie hotelarskim, z
13% rabatu
47,33
54,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33
Okładka książki Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćw
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćw
13% rabatu
59,30
68,40 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,30
Okładka książki Organizacja salonu fryzjerskiego Stylizacja Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23
Zakres: efekty kształcenia wspólne dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k), PKZ (A.n) oraz kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur) Podręcznik obejmuje tematy dotyczące: kompetencji personalnych i społecznych, podej
13% rabatu
38,67
44,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,67
Okładka książki REA - Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Ze
REA - Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Ze
13% rabatu
47,33
54,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33
Okładka książki Egz. potw. kwal. zawod. A.18 Rozw. zad. EKONOMIK
Książka obejmuje rozwiązania 5 zadań z czwartego rozdziału pozycji
8% rabatu
9,20
10,01 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,20
Okładka książki Egz. potw. kwal. zawod. A.18 Przykł. zad. EKONOMIK
Książka dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego. Składa się z czterech rozdziałów. W rozdziale I zamieszczono informacje o przebiegu egzaminu zawodowego oraz wskazówki o tym, jak rozwiązywać zadania egzaminacyjne.
8% rabatu
23,27
25,30 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,27
Okładka książki Obsługa turystyczna cz.II Organizacja imprez.. T.2
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
18% rabatu
30,23
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,23
Okładka książki Zarządzanie hotelem. Wybrane zagadnienia
Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy, z którą można się spotkać w postaci rozproszonej w wielu branżowych podręcznikach. W publikacji, będącej podręcznikiem akademickim, zebrano najistotniejsze informacje z zakresu omawianej tematyki.
23% rabatu
38,34
50,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,34
Okładka książki Zarządzanie działalnością handlową  A.22.2.
Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2. części kwalifikacji A.22 (Zarządzanie działalnością handlową). Kształci umiejętności związane z działalnością firmy handlowej (negocjacje handlowe, zawieranie umó
13% rabatu
44,20
51,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,20
Okładka książki Podstawy turystyki. Turystyka REA
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu umiejętności stanowiących podstawę kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Charakteryzuje rodzaje turystyki. Omawia różne typy produktów turystycznych. Wprowadza w zagadnienia związane z prowad
13% rabatu
47,33
54,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33
Okładka książki Marketing usług turystycznych REA - WSiP
Podręcznik zawiera: wprowadzenie w zasady marketingu, charakterystykę rynku usług turystycznych, omówienie metod tworzenia katalogów, materiałów promocyjnych i informacyjnych, przegląd metod działań marketingowych.Liczne pytania i ćwiczenia
13% rabatu
48,30
55,70 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,30
Okładka książki Obsługa konsumenta ćw. REA
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje te
13% rabatu
47,33
54,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,33
Okładka książki Ciemna strona gastronomii
Tak, to nieprzyjemny temat, ale mnie nie dotyczy. U mnie pracują tylko uczciwe osoby. Mam do nich zaufanie. Jesteś pewien, że problem kradzieży pracowniczej nie jest Twoim problemem? A czy zdarzają Ci się niezgodności sprzedaży z raportam
39% rabatu
40,67
67,20 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,67
Okładka książki Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł prz
13% rabatu
58,44
67,40 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,49
Okładka książki Stylizacja fryzur. Kwalifikacja AU.26/FRK.03 WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik usług fryzjerskich. Uczy wykonywania rysunków fryzur z zastosowaniem różnych technik ich projektowania, tworzenia portfolio projektów fryzur, opracowywania rysunków instruktażowych, skalowania fryzury. W p
13% rabatu
59,30
68,40 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,30
Liczba wyświetlanych pozycji:
3
4
5
6
7
60
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj