Sprzedaż produktów i usług reklam. podr. EKONOMIK
Autor:
Leszek Zaborowski
Wydawca:
EKONOMIK
wysyłka: 48h
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowych Wszystkie zagadnienia zostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie praktyczny i zobrazowane licznymi wzorami dok
9% rabatu
30,46 zł
33,60 zł
Dodaj
do koszyka
Hipermarkety opanowały handel na Zachodzie. Olbrzymie centra handlowe i międzynarodowe sieci w błyskawicznym tempie wyparły małe, lokalne sklepiki, zajmując nie tylko tereny na przedmieściach, ale również wkraczając do centrów miast i niszc
28% rabatu
42,91 zł
60,00 zł
Dodaj
do koszyka Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.13 Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Wydawca:
eMPi2
wysyłka: 48h
Wydanie dostosowane do kwalifikacji HGT.07 zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych, typ szkoły: technikum; 328 zadań. Testy przygotowujące do egzamin
11% rabatu
26,74 zł
30,00 zł
Dodaj
do koszyka Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. 1
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest
11% rabatu
26,74 zł
30,00 zł
Dodaj
do koszyka Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia"" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony
11% rabatu
26,74 zł
30,00 zł
Dodaj
do koszyka BHP w branży hotelarskiej. Podręcznik do kształcenia zawodow
Autor:
Cichy Janusz
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
BHP w branży hotelarskiej. Podręcznik do kształcenia zawodow
13% rabatu
58,68 zł
67,80 zł
Dodaj
do koszyka
Pracownia obsługi turystycznej. Technik obsługi turystycznej
13% rabatu
61,36 zł
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Oszustwo to najstarsza gra świata. Wszyscy bierzemy w niej udział i przeważnie przegrywamy. Ma bardzo wiele obliczy: małe szachrajstwa, genialne intrygi, triki iluzjonistyczne, manipulacje handlowe, zjawiska nadprzyrodzone, teorie spiskowe,
36% rabatu
28,81 zł
44,99 zł
Dodaj
do koszyka audiobook
Ręce, głowa i serce sprzedawcy
„Ja nie potrafię, nie lubię sprzedawać” — tak mówi wielu z nas. Często także ci, którzy z oferowania innym produktów czy usług uczynili sposób na życie. Znamy narzędzia, potrafimy się nimi posługiwać, jednak n
28% rabatu
27,89 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Dywersyfikacja handlu zagranicznego a rozwój gospodarczy
Autor:
Parteka Aleksandra
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Specjalizacja i dywersyfikacja w teorii ekonomii
Od teorii do empirii - metody pomiaru stopnia dywersyfikacji handlowej
Panelowe metody estymacji stosowane w badaniach ewolucji dywersyfikacji handlowej w procesie rozwoju ekonomicznego
Związ
22% rabatu
46,11 zł
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyz
11% rabatu
34,76 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w
18% rabatu
23,65 zł
29,00 zł
Dodaj
do koszyka Żywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
11% rabatu
34,76 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Nie przeszkadzaj klientowi w zakupach
Autor:
Scott David Meerman
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Sposób, w jaki robimy zakupy, radykalnie zmienił się w ostatnich latach. Kupując sprzęt, wycieczkę, czy ubezpieczenie, nie musimy już liczyć na wiedzę i życzliwość sprzedawcy – wchodząc do sklepu czy biura, proces zbierania informacji i pod
45% rabatu
37,95 zł
69,00 zł
Dodaj
do koszyka
Rynek usług transportowych w Polsce odgrywa bardzo ważną rolę w całej gospodarce i szybko się zmienia, dostosowując się do przemian na otwartym rynku europejskim i światowym.
- określili podstawowe, teoretyczne problemy badawcze z uwzględn
20% rabatu
51,87 zł
64,90 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania prod
13% rabatu
41,47 zł
47,90 zł
Dodaj
do koszyka Zabójcze lekarstwa i zorganizowana przestępczość, czyli jak koncerny farmaceutyczne niszczą opiekę zdrowotną
Autor:
Peter C Gotzsche
Wydawca:
Purana
wysyłka: 48h
W swojej najnowszej przełomowej książce Peter C Gtzsche odkrywa przed Czytelnikiem oszustwa branży farmaceutycznej, które jprzedstawiciele nie licząc się z życiem i zdrowiem pacjentów fałszują wyniki badań i stosują kłamliwe chwyty marketin
38% rabatu
34,06 zł
54,90 zł
Dodaj
do koszyka
Publikacja jest oryginalnym opracowaniem wypełniającym lukę na polskim rynku wydawniczym. Nie ma zwartej publikacji, ani w obszarze ekonomiki transportu morskiego ani ekonomiki turystyki, tak wyczerpująco i interesująco prezentującej zagadn
22% rabatu
46,11 zł
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Ten, kto się lepiej prezentuje, lepiej się też sprzedaje. Akwizycja, to coś więcej niż tylko telefonowanie i pisanie listów reklamowych. Istotnym aspektem akwizycji jest planowane działanie, przekonanie o własnej wartości i jakości swoich u
28% rabatu
10,68 zł
14,90 zł
Dodaj
do koszyka Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
13% rabatu
57,04 zł
65,90 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|